Νέο δικαστήριο για τον Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Bernie-Ecclestone

Κι ενώ η δίκη για τη μήνυση της Μ.Μ.Ε Constantin κατά του Ecclestone, για τα 171 εκατ. δολάρια που σχετίζονται με την εικαζόμενη δωροδοκία του Gerhard Gribkowsky, έχει ήδη ξεκινήσει στο Λονδίνο, φαίνεται να ανοίγει νέο μέτωπο κατά του Βρετανού. Η Γερμανική τράπεζα BayernLB, σχεδιάζει να μηνύσει τον διευθύνων σύμβουλο της F1, αφού ήταν εκείνη που είχε αρχικά στην κατοχή της τις υποβαθμισμένες μετοχές. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η BayernLB επιδιώκει να κερδίσει από την αγωγή, το ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση! Εκπρόσωπος της τράπεζας φέρεται να επιβεβαίωσε τις κινήσεις:

Είναι αλήθεια ότι η BayernLB δουλεύει πάνω σε μια αγωγή κατά του κυρίου Ecclestone. Αναμένουμε να κατατεθεί στο London high court τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πάντως οι ελπίδες του Ecclestone για δικαστική νίκη αναπτερώθηκαν, με την Guardian να παραθέτει δηλώσεις του δικαστή της υπόθεσης, κύριου Justice Newey:

Οφείλω να πω, ότι βρίσκω την ιδέα της δωροδοκίας για απαλλαγή από τις τράπεζες πιο πιθανή, από την ιδέα της δωροδοκίας για να αναλάβουν (οι τράπεζες) μια συμφωνία, βάσει της οποίας, οι μετοχές πωλήθηκαν σε τιμές χαμηλότερες.

Οι μπελάδες του Bernie δεν έχουν τελειωμό, με το δικαστήριο που εκκρεμεί εις βάρος του στη Γερμανία, για την ίδια υπόθεση, να κρίνει και το μέλλον του στην CVC.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...