BMW 7-Series Li V12 M Bi-Turbo special edition μόνο για την Σαουδική Αραβία

Σχετικά άρθρα

BMW 7-Series Li V12 M Bi-Turbo

Η BMW θέλοντας να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των πελατών της στη Σαουδική Αραβία, ετοίμασε μια ειδική έκδοση της 760Li, που θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την αντιπροσωπεία του Mohamed Yousef Naghi Motors.

Παρουσιάστηκε σε μια έκθεση με όνομα “You are the Queen”, και όπως η BMW 7-Series V12 Bi-Turbo special edition που παρουσιάστηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και κυκλοφόρησε μόνο στην ιαπωνική αγορά, έτσι και αυτή βασίζεται στο “Μ” αεροδυναμικό πακέτο.

Το εσωτερικό είναι ντυμένο σε δέρμα Nappa Oyster με τις ραφές να είναι πορτοκαλί, μαύρες ή κόκκινες δημιουργώντας αντίθεση. Θα είναι διαθέσιμη στα οχτώ “M” χρώματα, όπου τα ονόματα τους είναι εμπνευσμένα από διάσημες πίστες της Formula 1, όπως Imola Red, Silverstone II και Monte Carlo Blue.

Πατάει σε 19άρες ή 20άρες ζάντες της M Sport, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ο 6-λιτρος V12 κινητήρας με διπλά turbo, απόδοσης 535 ίππων στις 5.250 σ.α.λ. και 745 Nm ροπής στις μόλις 1.500 σ.α.λ. Συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,6 δευτ., ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

[Πηγή: English Al Arabiya]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...