Πωλείται το ταχύτερο DeLorean DMC-12 με Buick κίνητηρα 570 ίππων [w/video]

Σχετικά άρθρα

DeLorean DMC-12 with Buick engine

Το DeLorean DMC-12 είναι αγαπημένο αυτοκίνητο κυρίως γιατί λατρεύτηκε από τη τριλογία της ταινίας “Back to the future“. Μηχανικά ποτέ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και ίσα ίσα είχε κατακριθεί έντονα γι’αυτό.

Όμως η συγκεκριμένη καταχώρηση στο eBay αναφέρει ότι αυτό είναι το πιο γρήγορο DeLorean του κόσμου. Ο λόγος είναι ότι στη θέση του εργοστασιακού 2,8-λίτρων V6 κινητήρα απόδοσης 150 ίππων, υπάρχει ένας 4,6-λίτρων V6 προερχόμενος από μια Buick, όπου μαζί με κάποιες περιφερειακές αναβαθμίσεις αποδίδει πλέον 570 άλογα.

DeLorean DMC-12 with Buick engine

Κατά τ’άλλα το αυτοκίνητο είναι από τα πρώτα που κατασκευάστηκαν, καθώς είναι μοντέλο του 1981 και απ’ότι φαίνεται είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, χωρίς περαιτέρω τροποποιήσεις, με το οδόμετρο να γράφει 59.380 χλμ.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το υψηλότερο από τα 124 “χτυπήματα” είναι στα $16.700, χωρίς να έχει πιάσει την επιθυμητή τιμή του πωλητή.

http://www.youtube.com/watch?v=fH7EPh0aIY8

[Πηγή: ebay]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...