DragTimes: Το επίσημο video από τη επίσκεψη στο Τυμπάκι

Σχετικά άρθρα

Unlim 500+ Destination Greece

Το βίντεο που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός. Λίγα λεπτά πριν μπουν τα Χριστούγεννα στο κανάλι του DragTimes στο YouTube ανέβηκε ένα πολύ όμορφο βίντεο που μας δείχνει την “περιπέτεια” και γενικά όλη την εμπειρία του ρώσικου αυτοκινητιστικού θιάσου στο Τυμπάκι της Κρήτης.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τα θηριώδη αυτοκίνητα των Ρώσων βγήκαν εκτός Σοβιετικών συνόρων και προσωπικά θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα που ένα τέτοιο event διοργανώθηκε στην Ελλάδα.

Εμείς φυσικά ήμασταν παρόν και τις δύο ημέρες στα μέσα του Νοεμβρίου, όπου ζήσαμε το πολύ ευχάριστο και χαλαρό κλίμα μεταξύ των οδηγών αλλά και θαυμάσαμε από κοντά τα εκπληκτικής τελειότητας βελτιωμένα τέρατα με τις ιπποδυνάμεις να φτάνουν στα εξωφρενικά νούμερα των 2000 ίππων.

Επίσης, ζήσαμε από κοντά τη φωτιά της Lamborghini Gallardo Nera R2 της Underground Racing, όπου πριν 3 μέρες έπειτα από την ολική της ανακατασκευή από ελληνικά χέρια έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο μίλι με χρόνο 20,845 δευτ. και ταχύτητα εξόδου τα 409 χλμ/ώρα.

Ας ελπίσουμε να γίνει θεσμός και να μας έρχονται πιο συχνά.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...