Τελικός Driftwars 2013. Νικητής και πρωταθλητής ο Καπότης [Mega Gallery]

Σχετικά άρθρα

driftwars-2013-finals-161

Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Driftwars για το 2013 έπεσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προηγούμενη Κυριακή στην πίστα Kartodromo των Αφίδνων.

driftwars-2013-finals-123 driftwars-2013-finals-131

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για την εποχή, κάτι που βοήθησε πολύ τον κόσμο στο να βρεθεί στην πίστα και να απολαύσει το άπλετο θέαμα που πρόσφεραν μερικοί από τους καλύτερους και θεαματικότερους drifters της Ελλάδας.

driftwars-2013-finals-98

Νικητής του αγώνα αλλά και πρωταθλητής για το 2013, αναδείχθηκε ο Κώστας Καπότης με την εντυπωσιακή BMW E30 V8. Στη δεύτερη θέση του βάθρου (και την τρίτη στο πρωτάθλημα) βρέθηκε ο Παναγιώτης Κωνσταντάρας με το τερατώδες Toyota AE86 του ενώ ο Λουκάς Κωσταράς με το Nissan 200SX κατάκτησε την τρίτη θέση στον αγώνα και την δεύτερη στο πρωτάθλημα.

driftwars-2013-finals-10

Από τις υπόλοιπες συμμετοχές ξεχώρισαν ο Σωτήρης Τούντας με το πράσινο Ford Escort, ο Δημήτρης Πλουμιστός με μία BMW E46 M3, o Νίκος Χαριλάου με το δυνατό Opel Cadett Turbo, ο Βοσδογάνης Κλεάνθης με μία BMW E36, ο Κορωνιάς Δημήτρης με ένα Starlet KP60 και ο Μπαλαντινός Αλέξανδρος με μία BMW E30 V8.

driftwars-2013-finals-16 driftwars-2013-finals-153

Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν και οι λιγοστές συμμετοχές της Street Legal που με ότι είχαν στη διάθεσή τους αλλά και με άφθονο πάθος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εμείς από το Autoblog.gr, να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους οδηγούς, τους σπόνσορές τους, τους διοργανωτές αλλά και τον κόσμο που προσπαθούν να ανεβάσουν αυτό το άθλημα εκεί που του αξίζει.

driftwars-2013-finals-184

Και του χρόνου με υγεία, περισσότερες συμμετοχές, περισσότερο καπνό και ακόμα περισσότερο θέαμα. Απολαύστε την τεράστια gallery με μερικές από τις στιγμές που ξεχώρισαν μέσα από τις φωτογραφικές του Autoblog!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...

Μείωση 8,5% στις πωλήσεις νέων ΙΧ τον Μάρτιο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ, κατά τον Μάρτιο του 2024 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 20.747 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού)...