Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Focus

Σχετικά άρθρα

ford_focus_11_1600x1200

Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Focus που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. To Focus βρίσκεται στην αγορά 3 χρόνια και η ανανέωσή του ήταν επιτακτική.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τα τέλη του 2014, με το Focus να αποκτά νέα γρίλια, παρόμοια με αυτή των Fusion/Mondeo καθώς κι νέο μπροστά προφυλακτήρα χωρίς τις τριγωνικές εισαγωγές του τωρινού.

ford_focus_13_1600x1200

Νέα είναι τα φωτιστικά σώματα, όπως οι προβολείς ομίχλης και οι ζάντες. Μικρές αλλαγές συναντάμε επίσης στον πίσω προφυλακτήρα και στα πίσω φωτιστικά σώματα ενώ κάτω από το καπό του θα προστεθούν νέοι Ecoboost κινητήρες (1.500 κ.εκ βενζίνης και πετρελαίου), όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει και έκδοση με εκπομπές μόλις 99 γρ/χλμ.

ford_focus_turnier_4_1600x1200

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα διακοσμητικά, αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, επανασχεδιασμένο τιμόνι και νέας σχεδίασης κεντρική κονσόλα.

ford_focus_turnier_7_1600x1200

Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε από εβδομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...