Hamilton: Είμαστε πολύ μπροστά…

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton παραδέχτηκε πως η Mercedes είναι πολύ μπροστά στο πρόγραμμά της, παρόλο που είχαν μικρά μηχανικά προβλήματα στο Bahrain.

Νιώθουμε ευλογημένοι που κάναμε ήδη τόσα χιλιόμετρα. Είμαστε πολύ πιο μπροστά από εκεί που νομίζαμε πως θα ήμασταν ακόμα και σε σύγκριση με άλλους. Το να χάνεις κάποιον χρόνο στη πίστα είναι ευλογία, γιατί έτσι βρίσκεις κάποιο πρόβλημα και το διορθώνεις. Αν είναι μια μικρή αντλία για παράδειγμα, την ξανασχεδιάζουν ή την φτιάχνουν, έτσι δεν θα γίνει αιτία εγκατάλειψης στην Μελβούρνη.

Χαίρομαι που εμφανίζονται αυτά τα προβλήματα, θέλω να βρω πολλά ακόμα, θέλω να χαλάσω το μονοθέσιο και να το διαλύσω όσο μπορώ περισσότερο, ώστε να το φτιάξουν πριν τους αγώνες.

Η λογική του Βρετανού φαίνεται αρκετά ορθή και θα προβληματίζει σίγουρα ομάδες που προσπαθούν να διορθώσουν τα προβλήματά τους με κάθε τρόπο, ώστε να κάνουν μερικά χιλιόμετρα παραπάνω. Η Red Bull για παράδειγμα, δεν έχει καταφέρει να κάνει εξομοίωση αγώνα, ενώ η Mercedes το έχει ήδη επιτύχει από τις δοκιμές της Jerez, κάνοντας 5 γύρους περισσότερους από αυτούς που θα χρειαζόταν ένα GP, υπολογίζοντας το όριο των 100kg καυσίμου.

Παρόλο που ο Hamilton φαίνεται σίγουρος για την δύναμη της ομάδας του, δεν θέλει να κάνει ακόμα προβλέψεις για το πρωτάθλημα.

Επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας. Γενικότερα, κάθε φορά που γίνονται δοκιμές μια ομάδα θα συγκεντρώσει την προσοχή σε μια άλλη ομάδα, για να απομακρύνει την προσοχή από πάνω της. Όλοι το κάνουν, οπότε δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας και την εξέλιξή μας.

Φέτος θα είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις που είναι ο καθένας. Κάποιοι κάνουν 10 γύρους, κάποιοι κάνουν πολλά περάσματα, αλλά η Mercedes φαίνεται να κάνει καλή δουλειά. Το power unit φαίνεται να δουλεύει καλά και κάνουμε συνεχώς χιλιόμετρα. Είναι μεγάλο βήμα για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε σιγά σιγά το μονοθέσιο. Δεν θα ξέρουμε που είμαστε όμως μέχρι την Μελβούρνη.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...