Spy Photos: Jaguar XS με το σώμα παραγωγής

Σχετικά άρθρα

2015 Jaguar XS spy photo (3)

Το μικρό sedan της Jaguar φόρεσε το τελικό bodykit παραγωγής και συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του, προτού κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

2015 Jaguar XS spy photo (4)

H μικρή Jaguar θα ξεκινήσει εμπορική πορεία στις αρχές του 2015, με την XS να αντικαθιστά την αποτυχημένη X-Type. Θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πισωκίνητη iQ[Al] αλουμινένια πλατφόρμα της Jaguar, έχοντας κωδική ονομασία X760.

2015 Jaguar XS spy photo (2)

Στυλιστικά, μπορούμε να περιμένουμε την εξέλιξη του σχεδίου που γνωρίσαμε από την F-Type. Ένα sport και μυώδες αλλά ταυτόχρονα κομψό design. Άλλωστε δεν είναι αυτή η στιγμή για πειραματισμούς. Η κατηγορία αυτή είναι ήδη υπερβολικά δύσκολη χωρίς να βάλεις στην εξίσωση την παρουσίαση νέας εταιρικής ταυτότητας.

2015 Jaguar XS spy photo (5)

Όσον αφορά τους κινητήρες δε, το μοντέλο θα προσφέρεται με μία πληθώρα συνόλων, από το ένα άκρο (κινητήρας που θα εκπέμπει λιγότερα από 100 gr/km CO2) έως και το άλλο (κινητήρας που θα επιτρέπει τελική μεγαλύτερη των 300km/h).

2015 Jaguar XS spy photo (6)

Θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε estate έκδοση, έτσι ώστε να βοηθήσει σημαντικά στο να διπλασιαστούν οι πωλήσεις της βρετανικής εταιρίας. Η ΧS θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi A4, BMW Σειράς 3 και Mercedes C-Class, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Land Rover στο Solihull της Αγγλίας, δημιουργώντας 1.700 νέες θέσεις εργασίας και θα φορά συμπαγής ανάρτηση με διπλά ψαλίδια μπροστά και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω.

2015 Jaguar XS spy photo (1)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...