Ικανοποιημένος ο Raikkonen με την αίσθηση της F14 T

Σχετικά άρθρα

GP MALESIA F1/2014

Ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς οδηγούς σήμερα ήταν ο Kimi Raikkonen: ο Φινλανδός σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών, και ήταν σαφές ότι αισθανόταν άνετα μέσα στο ιταλικό μονοθέσιο, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό στο δεύτερο Grand Prix.

Όπως όλοι οι οδηγοί, έτσι και ο 34χρονος έκανε διάφορες ρυθμίσεις στο αυτοκίνητό του, και λέει πως είναι χαρούμενος με την αίσθηση που έχει αυτό.

Αυτή ήταν σίγουρα μια θετική μέρα, και είχα καλύτερη αίσθηση σε σχέση με την Παρασκευή στη Μελβούρνη. Ήμουν πιο άνετος με την F14 T σήμερα, και παρόλο που δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα, πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμα. Το πρόγραμμά μας εδώ επικεντρώνεται στο set-up τού μονοθεσίου και στη δοκιμή των ελαστικών που έχει φέρει η Pirelli εδώ. Ο χειρισμός φαίνεται πως είναι καλός.

GP MALESIA F1/2014

Πίσω από τον “Iceman” ήταν ο Fernando Alonso, αλλά ο Ισπανός δεν έδειξε να ενδιαφέρεται πολύ για τους χρόνους, αφού θέλει να ρυθμίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα το μονοθέσιό του, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την απόδοση.

Είμαστε σε καμπύλη εκμάθησης, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για την έναρξη της χρονιάς, και θα πρέπει να περιμένουμε το Σάββατο και την Κυριακή για να μάθουμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Συνήθως, η Παρασκευή είναι μια συγκεκριμένη ημέρα, διότι ο καθένας είναι επικεντρωμένος στο δικό του πρόγραμμα, και φέτος, αυτό είναι ακόμα πιο έντονο, διότι έχουμε νέα στοιχεία.

Όλα πήγαν καλά, δίχως προβλήματα αξιοπιστίας και καταφέραμε να κάνουμε πολλούς γύρους, αρκετούς για να καταλάβουμε τα ελαστικά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που έχουμε εδώ.

[Πηγή: Reuters | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...