Η λευκή Brabus G-Class της Petra Ecclestone

Σχετικά άρθρα

heiress-petra-ecclestone-ows-an-all-white-brabus-g-wagon-photo-gallery_1

Η Petra Ecclestone η μικρή κόρη του Bernie Ecclestone δεν έχει οικονομικό θέμα. Όχι μόνο επειδή είναι η κόρη του κρίσου της Formula 1, αλλά επειδή πριν 3 χρόνια η Petra παντρεύτηκε τον James Stunt.

Επειδή μάλλον δεν μπορούσε να φέρει την ροζ Rolls-Royce Ghost που έχει στο Beverly Hills, εκεί όπου ζει στην υπερπολυτελή βίλα αξίας 85 εκατομμυρίων ευρώ, είπε να αγοράσει κάτι “μικρό” για να γυρίζει στους δρόμους του Λονδίνου, όσες ημέρες βρίσκεται στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Έτσι πήρε αυτή τη “διακριτική” G-Class, βελτιωμένη μάλιστα από την Brabus. Μάλιστα για να κρατήσει τη διακριτικότητα της (sic) πήρε την πινακίδα κυκλοφορίας στο όνομα της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...