Η GM μπορούσε να γλιτώσει την ανάκληση των μοντέλων της, δίνοντας λιγότερο από 1 δολάριο το 2005

Σχετικά άρθρα

gm logo usa flag

Η υπόθεση της μη ανάκλησης των αυτοκινήτων της GM που επίσημα κόστισαν τη ζωή σε 13 άτομα –ανεπίσημα σε 300έχει πάει πλέον στο Κογκρέσο. Και μπορεί η νυν CEO της General Motors στην ακρόασή της να μην είπε τίποτα νέο, ένα εσωτερικό έγγραφο όμως, προδίδει πως η GM γνώριζε για το πρόβλημα από το 2005, αλλά τότε αποφάσισε να μην αντικαταστήσει τις ελαττωματικές μίζες ώστε να γλυτώσει 90 σεντς του δολαρίου ανά αυτοκίνητο!

Η Mary Bara απαντώντας στα μέλη του Κογκρέσου για το έγγραφο αυτό, το χαρακτήρισε “πολύ ανησυχητικό” προσθέτοντας πως αυτός δεν είναι ο τρόπος που δουλεύει η νέα GM, από 2009 και μετά δηλαδή -μετά τη πτώχευσή της.

Μένει να δούμε πότε και αν καταθέσουν οι CEO της GM την περίοδο 2004-2012, μιας και στα μάτια μου η Bara δεν είναι η κύρια υπεύθυνη για την μην ανάκληση των αυτοκινήτων της, η οποία όπως όλα τα πράγματα δείχνουν, θα της κοστίσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια

Bonus! Δες και ένα video-παρωδία της υπόθεσης ανάκλησης της GM, έτσι όπως το ετοίμασε ο γνωστός κωμικός της αμερικής Jon Stewart στην εκπομπή του, “The Daily Show”

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...