Η BMW αναζητεί τοποθεσία για νέο εργοστάσιο στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

bmw-zentrum

Με την ανακοίνωση της προσθήκης στη γκάμα της BMW του über-SUV, Χ7, μάθαμε ότι θα η βαυαρέζικη εταιρία θα επενδύσει το ποσό των €730 εκατ. στο εργοστάσιο της στη πόλη Spartanburg της Νότιας Καρολίνας, στην Αμερική, έτσι ώστε αυτό να μπορεί να παράγει συνολικά 450.000 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του 2016.

Παρόλο αυτά, η BMW είναι σε αναζήτηση τοποθεσίας για το άνοιγμα ακόμα ενός εργοστασίου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ώστε να ανταπεξέλθει καλύτερα στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των μοντέλων της και ειδικότερα της Σειράς 3.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί που ακριβώς θα ανοίξει το μελλοντικό εργοστάσιο αλλά είναι υπό εξέταση δύο σημεία στο Μεξικό, με τον επικεφαλή προϊόντος της BMW, Harald Krueger, να δηλώνει χαρακτηριστικά:

Θα αποφασίσουμε μέσα στους επόμενους μήνες (τη τοποθεσία). Στη Βόρεια Αμερική, υπάρχει ακόμα πιθανότητα (να χτίσουμε εργοστάσιο).

Ενώ ο εκπρόσωπος της BMW, Mathias Schmidt, συμπληρώνει:

Στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής ανάπτυξής μας, συχνά αναζητούμε διάφορες χώρες για πιθανές τοποθεσίες για τις μελλοντικές εγκαταστάσεις παραγωγής μας. Όμως, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις ακόμα για ένα νέο εργοστάσιο στη Βόρεια Αμερική.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...