Ευχαριστημένος από την απόδοσή του ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

306133239-3455101942014

Ο Lewis Hamilton έσπασε άλλο ένα ρεκόρ με τη σημερινή pole position, 34η της καριέρας του, αυτό των περισσότερων pole για Βρετανό οδηγό, που κατείχε έως τώρα ο αείμνηστος Jim Clark. Οι συνθήκες που επικρατούσαν στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές της Κίνας, ήταν εξαιρετικά δύσκολες, με την πίστα να μην στεγνώνει σε κανένα σημείο της διαδικασίας, τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τα βρόχινα και ενδιάμεσα ελαστικά της Pirelli και την ομίχλη να τους δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Ο Hamilton υπερκέρασε αντιπάλους και καταστάσεις και βρέθηκε στην πρώτη θέση της εκκίνησης, σε μια διαδικασία που ευχαριστήθηκε πάρα πολύ.

Ήταν μια σκληρή διαδικασία σήμερα, αλλά την ευχαριστήθηκα πολύ. Γλιστρούσε πάρα πολύ εκεί έξω, προσπαθώντας να βρεις πρόσφυση, προφανώς να μην κάνεις λάθη στο γύρο σου και να συνθέσεις όλα τα κομμάτια μαζί, ειδικά όταν έχεις αυτούς τους τύπους να σε πιέζουν.

Το αυτοκίνητο είχε εξαιρετική αίσθηση. Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεκινάμε τον αγώνα από πολύ καλή θέση και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τερματίσουμε σε αυτή.

Στις βρόχινες συνθήκες, η RB10 της Red Bull δείχνει να καλύπτει μέρος της διαφοράς από την W05 και ο Hamilton παραδέχεται πως ένας στεγνός αγώνας θα ήταν το ιδανικό για τον ίδιο. Ο Βρετανός έχασε μέρος των ελεύθερων δοκιμών χθες και η ομάδα προχώρησε σε αλλαγές στο μονοθέσιο του, τις οποίες δεν μπόρεσε να ελέγξει λόγω της βροχής στο σημερινό FP3.

306133239-1955101942014

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε χθες, έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και της Mercedes, τονίζοντας πως όποιες καιρικές συνθήκες και να τύχουν αύριο, δεν θα βρίσκεται μακρυά από τον ταχύτερο ρυθμό.

Χθες δεν ήταν μια καλή μέρα για μένα. Δυσκολεύτηκα στο FP1 και προφανώς δεν κατάφερα να τρέξω όσο ήθελα στα FP1 και FP2 στη συνέχεια, και το αυτοκίνητο δεν ήταν πολύ καλό. Όμως κάναμε κάποιες αλλαγές ελπίζοντας Είναι κάπως περίεργο, γιατί κάναμε όλες αυτές τις αλλαγές εν μία νυκτί και σήμερα είχαμε βροχή, οπότε δεν έχω ιδέα αν πήγαμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα πήγαμε καλά σήμερα στο βρεγμένο, οπότε ελπίζω να γίνει το ίδιο και αύριο στο στεγνό.

Μου είπαν ότι πρόκειται να είναι καλή μέρα αύριο. Εδώ πάντα υπάρχει ομίχλη και πραγματικά δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί με τον καιρό, αλλά σίγουρα θα έχει κρύο. Σήμερα η πίστα δεν στέγνωσε καθόλου και εύχομαι να έχουμε στεγνό αγώνα (αύριο).

Προφανώς αυτοί οι τύποι (Red Bull) είναι λίγο πιο κοντά στο βρεγμένο, αλλά εμείς θα έχουμε καλό αγώνα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η κατάσταση είναι λίγο άγνωστη για αύριο, όμως δεν θα πρέπει να είμαστε πολύ μακριά (από τους ταχύτερους χρόνους).

Ζέστη ή κρύο, προβλήματα ή όχι, βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα, προσωπικά δεν μπορώ να δω κάποιον άλλο πέρα από τη Mercedes να κερδίζει τον αυριανό αγώνα. Εσύ;

[Πηγή: FIA, Mercedes AMG Petronas F1 Team | Photo Copyrights: Mercedes AMG Petronas F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...