Rosberg: Θα παραμείνω πρώτος στο πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg - China 2014

Μετά και το GP της Σαγκάης, ο Lewis Hamilton έχει μειώσει την διαφορά από τον team-mate του στους 4 βαθμούς. Σύμφωνα όμως, με τον Nico Rosberg, ο Lewis θα παραμείνει στη δεύτερη θέση, καθώς ο Γερμανός σκοπεύει να διατηρήσει την πρωτιά του στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη (παρηγοριά που παρέμεινε πρώτος), γιατί σκοπεύω να διατηρήσω τα πράγματα ως έχουν. Σίγουρα (είμαι) στη κορυφή και αυτό είναι καλό. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο κακό ήταν αυτό το τριήμερο για μένα. Πήγαν όλα στραβά με τόσους πολλούς τρόπους.

Στον αγώνα δεν υπήρχε τηλεμετρία, οπότε δεν υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα στο μονοθέσιο και τα pit και δεν είχαν ιδέα τι γινόταν στη πίστα, γι’ αυτό και το ξεκίνημα ήταν τόσο κακό. Στην τελική είμαι ικανοποιημένος που τερμάτισα δεύτερος και εύχομαι να έχω ένα νορμάλ τριήμερο στη Βαρκελώνη. Φουλ επίθεση και πάλι.

Lauda - Hamilton

Αντίθετος όμως, φαίνεται να είναι ο Niki Lauda, ο οποίος πιστεύει πως ο Lewis Hamilton οδεύει ολοταχώς για το δεύτερό του πρωτάθλημα… χάρις σε μερικές χρήσιμες συμβουλές από τον ίδιο.

Το μόνο πράγμα που αμελούσε στο παρελθόν, ήταν η πλήρης συγκέντρωσή του. Έφερνε τα σκυλιά μαζί του στη πίστα, είχε ένα σωρό ανθρώπους γύρω του. Του είπα να συγκεντρωθεί στον εαυτό του, να ξεχάσει το παρελθόν και να αυτοσυγκεντρωθεί στο 120%. Τώρα έχει την απόδοση που περιμένεις από αυτόν. Αν δεν είχε εγκαταλείψει στην Αυστραλία, πιθανόν να κέρδιζε και εκεί.

Όσον αφορά το μπέρδεμα της καρό σημαίας στο GP της Κίνας, ο Lauda αστειεύτηκε, διακομίζοντας την πρόταση της Ferrari για συντομότερους αγώνες:

Είχαμε συζητήσεις στο Μπαχρέιν και η κόκκινη ομάδα ήθελε πιο μικρούς αγώνες. Αυτή ήταν η δοκιμή.

Είναι γελοίο και δεν θα έπρεπε να συμβεί. Οι Κινέζοι θα έπρεπε να ξέρουν πώς να μετράνε καλύτερα τους γύρους.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα