Το σύστημα αυτόνομης οδήγησης της Google βελτιώνεται

Σχετικά άρθρα

177355

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που είχαμε πληροφορίες για το αυτόνομο σύστημα οδήγησης της Google αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η εταιρία σταμάτησε να δουλεύει πάνω του. Όπως αποδεικνύει και το video που θα παρακολουθήσεις, μάλλον συμβαίνει το αντίθετο.

Σε ένα blog post, ο διευθυντής του Self-Driving Car Project της Google, Chris Urmson, λέει πως τα πρωτότυπα στα οποία δοκιμάζεται το σύστημα, έχουν διανύσει “χιλιάδες χιλιόμετρα” δοκιμών γύρω από τα κεντρικά της εταιρίας. Ως έχει το σύστημα, που αξίζει να σημειώσουμε είναι ακόμα σε φάση δοκιμών και απέχει ακόμα από την παραγωγή, μπορεί να ανιχνεύσει “εκατοντάδες ξεχωριστών αντικειμένων ταυτόχρονα”. Μέσα σε αυτά τα αντικείμενα, πεζοί, αυτοκίνητα και λεωφορεία ή ακόμα και ποδηλάτες. Για τους τελευταίους μάλιστα, όχι μόνο αναγνωρίζει το ποδήλατο αλλά την χειρονομία του ανθρώπου που θέλει να αλλάξει λωρίδα, αντιδρώντας ανάλογα.

Ο Urmson παραδέχεται πως υπάρχουν ακόμα “πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν” αλλά αναφέρει πως η Google είναι ολοένα και πιο αισιόδοξη για την επίτευξη του στόχου.

ΠηγήGoogle

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...