Η VW θα λανσάρει 10 φιλικά στο περιβάλλον αυτοκίνητα στην Κίνα μέχρι το 2018

Σχετικά άρθρα

porsche panamera s e hybrid

Το VW Group, ετοιμάζει ένα μπαράζ φιλικών στο περιβάλλον αυτοκινήτων για την Κίνα, αφού σχεδιάζει μέχρι το 2018, να λανσάρει 10 ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα.

Το πρώτο από αυτά τα μοντέλα, η Porsche Panamera S E-Hybrid (φωτογραφία) είναι ήδη διαθέσιμη με δύο ακόμα “οικολογικά” μοντέλα να είναι έτοιμα να την πλαισιώσουν μέσα στο 2014: Το Volkswagen e-Up και το e-Golf. Το 2015, θα λανσαριστούν στην Κινεζική αγορά τα Audi A3 e-tron και Volkswagen Golf GTE ενώ για το 2016, ετοιμάζονται μία υβριδική έκδοση του Audi A6 και μία άγνωστων στοιχείων “νέα μεσαία λιμουζίνα”, ειδική για την συγκεκριμένη αγορά. Σε αυτά, το 2017 και το 2018, θα προστεθούν η plug-in υβριδική Bentley καθώς και δύο ακόμα μοντέλα για τα οποία δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, πως ενώ τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το 2014 και 2015 στην Κινεζική αγορά θα εισάγονται από την Γερμανία, τα υπόλοιπα θα κατασκευάζονται εντός της χώρας από τις κοινοπραξίες της VW εκεί: FAW Groupκαι SAIC Motor.

Τέλος, να πούμε πως η Κινεζική κυβέρνηση, προσφέρει οικονομικά κίνητρα για την απόκτηση ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών οχημάτων από τους πολίτες της. Τα κίνητρα αυτά, ανέρχονται στα 57.000 yuan (6.840€) για την αγορά ηλεκτρικού και 33.250 yuan (3.990€) για την απόκτηση plug-in υβριδικού. Τα συμβατικά υβριδικά, δεν επιδοτούνται από το κράτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα