Τι κάνει ο Brawn στο Maranello; [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Ross Brawn Ferrari

Σύμφωνα με τον Ιταλικό τύπο και πιο συγκεκριμένα με τον Leo Turrini, ο Ross Brawn είναι πιθανό να επιστρέψει στο Maranello μετά τα 8 χρόνια απουσίας του. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο Βρετανός εθεάθη ανάμεσα στο Fiorano και το Maranello για έναν από τους παρακάτω λόγους:

  • Για να αγοράσει μερικά κιβώτια μπανάνες από τον μανάβη που τον εξυπηρετούσε όταν δούλευε στη Ferrari.
  • Για να ξεπληρώσει τον Pancani τον βενζινά. Αυτόν που μετά τον αγώνα του Nurbugring το 1999, ρώτησε τον Brawn αν η τέταρτη ρόδα του Irvine κατέληξε στο μονοθέσιο του Salo.
  • Γιατί θέλει να αγοράσει μια Ferrari, με τόσα χρήματα που κέρδισε.
  • Γιατί ο Marco Mattiacci είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πειστικός.

Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο Niki Lauda, o Ross Brawn δεν είναι άνθρωπος ο οποίος θα πάρει απλά σύνταξη και η επιστροφή του στη Formula 1 είναι απλά θέμα χρόνου. Το αν θα επιστρέψει στη Scuderia όμως, ή στη McLaren ή σε κάποια άλλη θέση, δεν το γνωρίζει κανείς φυσικά… εκτός ίσως από τον ίδιο.

Ανανέωση: Σύμφωνα με τον Ross Brawn, ο λόγος επίσκεψής του στη γειτονική χώρα ήταν ένα προγραμματισμένο ταξίδι με φίλους και τίποτα παραπάνω. Ο Βρετανός και η παρέα του επισκέφτηκαν πολλά οινοποιεία, ακολουθώντας μέρος της ιστορικής διαδρομής του Mille Miglia και συνδύασαν το ταξίδι τους με την δοκιμή 2 Ferrari, μια εκ των οποίων και η LaFerrari, στην πίστα του Fiorano.

ΠηγήLeo Turrini

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...