Η McLaren επιβεβαίωσε μια Ρ1 μόνο για τη πίστα [w/video]

Σχετικά άρθρα

McLaren P1 - exclusive on-track review of the world's ultimate hypercar

Η McLaren φέρεται να είναι σε στάδιο εξέλιξης μιας ειδικής έκδοσης τη P1, που θα προορίζεται μόνο για χρήση μέσα στη πίστα, στα πρότυπα της Ferrari και Pagani με τις 599ΧΧ/FXX και Zonda R αντίστοιχα.

Ακόμα είναι άγνωστο πόσα αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν, αλλά σίγουρα θα είναι λιγότερα από 100 και θα μπορούν να την αποκτήσουν όσοι ήδη έχουν στη κατοχή τους το βρετανικό hypercar, αφού πρώτα πληρώσουν πολύ μεγαλύτερο αντίτιμο.

Η McLaren έχει ως στόχο να κάνει την ειδική P1 να χάσει λίγο από το βάρος της, με τη κατάργηση όλων των περιττών στοιχείων στο εσωτερικό και των ηλεκτρονικών, όπως το ηχοσύστημα και το σύστημα πλοήγησης. Το υβριδικό σύνολο θα εξακολουθεί να υφίσταται, με τη McLaren να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τα διάφορα events για την συλλογή πολύτιμων στοιχείων για μια πιθανή χρήση της ίδιας τεχνολογίας σε μελλοντικό αυτοκίνητο της. Ακόμα είναι νωρίς για περισσότερες πληροφορίες, αλλά με τη πάροδο του χρόνου θα μάθουμε περισσότερα.

Bonus! Δες και ακόμη ένα review της P1, αυτή τη φορά από το Motor Trend.

https://www.youtube.com/watch?v=zj29plvUkqA

ΠηγήAutogespot

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...