Video: Τρομακτικό ατύχημα που ξυπνάει μνήμες στον αγώνα του BTCC στο Thruxton

Σχετικά άρθρα

180502

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, διεξήχθη ο τρίτος γύρος του British Touring Car Championship στο Thruxton. Ένας γύρος που δυστυχώς σημαδεύτηκε από δύο ατυχήματα στα οποία ευτυχώς, παρά την σφοδρότητα των συγκρούσεων, δεν είχαμε ούτε καν τραυματίες.

Τον “χορό” των ατυχημάτων, ξεκίνησε ο Ollie Jackson ο οποίος αφού κατάρρευσε η εμπρός ανάρτηση του ProtonGen-2 που οδηγούσε, έφυγε ευθεία στην στροφή Church και κατέληξε σε ένα δέντρο. Για την ιστορία, το επιταχυνσιόμετρο κατέγραψε 12.5G και το δέντρο έπεσε, αλλά ο Jackson βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς κάποιον τραυματισμό.

Όταν ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι, στην ίδια στροφή, το Toyota Avensis του Simon Belcher αποφάσισε να μην στρίψει ποτέ και βγήκε με 193 περίπου km/h έξω από την πίστα, για να περάσει τα προστατευτικά και να καταλήξει στο δασάκι λίγο παρακάτω. Ο οδηγός υποπτεύεται βλάβη ή ζημιά στο σύστημα διεύθυνσης και τουλάχιστον, δεν χάνει το χιούμορ του αφού μετά το ατύχημα, δήλωσε:

Πάντα βρίσκω πως τα δυστυχήματα μοιάζουν χειρότερα στην κάμερα από ότι όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο. Ετοιμάζεσαι και ξέρει ότι έρχεται αλλά το ότι πέρασα πάνω από μία μπαριέρα με 210km/h και είμαι καλά, δείχνει το πόσο γερά είναι αυτά τα αυτοκίνητα.

Για το περιστατικό με τον Ollie Jackson δεν υπάρχουν πλάνα αλλά μπορείς να δεις τι εννοεί ο Belcher στο video που ακολουθεί.

http://youtu.be/xRD32nbP88A

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...