100.000 παραγγελίες για το ανανεωμένο Opel Insignia και συνεχίζει

Σχετικά άρθρα

Opel-Insignia-OPC-287798

Η Opel παρουσίασε το ανανεωμένο Insignia το περασμένο φθινόπωρο κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Φρανκφούρτης και μέχρι σήμερα, έχει λάβει περισσότερες από 100.000 παραγγελίες για τη νέα γενιά του μεσαίου μοντέλου της. Τους πρώτους τέσσερις μήνες της φετινής χρονιάς, ήταν Νο 1 στην κατηγορία του σε Μ. Βρετανία, Ισπανία και Ολλανδία., ενώ σε χώρες όπως Βέλγιο, Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία και Νορβηγία, το ανανεωμένο μοντέλο της Opel αναδείχτηκε Νο2 επιλογή πελατών. Στη Γερμανία, επίσης κατέχει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του μεταξύ των κατασκευαστών μαζικής παραγωγής (+46% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι). Ο Peter Christian Küspert, Μέλος Δ.Σ. της Opel και Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Aftersales της GME, σχολιάζοντας την επιτυχία του μεσαίου μοντέλου της Opel δήλωσε:

Στους λίγους μήνες από τότε που λανσαρίστηκε, 100.000 αγοραστές έχουν ήδη παραγγείλει το νέο Opel Insignia – αυτό δείχνει ότι η νέα, ακόμα πιο σύγχρονη και κομψή ναυαρχίδα μας γοητεύει την καρδιά και το μυαλό των πελατών μας.

Η νέα γκάμα του Opel Insignia σε sedan και Country Tourer έκδοση, διατίθεται με τρεις διαφορετικούς τύπους καυσίμου: βενζίνη, diesel και υγραέριο (Liquefied Petroleum Gas – LPG) απόδοσης από 120 έως 325 ίππους, στην OPC έκδοση.

Στην Ελλάδα, το νέο Insignia με βενζινοκινητήρα 1.4 turbo 103kW/140hp, Start/Stop και χαμηλής τριβής εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, διατίθεται στη βασική έκδοση από την τιμή των 20.250 Ευρώ (συμπερ. ΦΠΑ).

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Σε Τροχιά Επιτυχίας το Opel Insignia με 100.000 Παραγγελίες Ήδη

Υψηλή ζήτηση για το νέο Insignia από το περασμένο φθινόπωρο που λανσαρίστηκε

Το νέο Opel Insignia γνωρίζει υψηλή ζήτηση: από το περασμένο φθινόπωρο που γιόρτασε πρεμιέρα και λανσάρισμα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Opel έχει ήδη λάβει 100.000 παραγγελίες για τη νέα γενιά του μεσαίου μοντέλου της. Με ακόμα πιο ελκυστικό στυλ, μέσα κι έξω, ισχυρούς και υπέρ αποδοτικούς κινητήρες άμεσου ψεκασμού, προηγμένη τεχνολογία infotainment IntelliLink και εκτεταμένη γκάμα μοντέλων, το νέο Insignia γνωρίζει υψηλή υποδοχή από το αγοραστικό κοινό του αυτοκινήτου. Τους πρώτους τέσσερις μήνες της φετινής χρονιάς, ήταν Νο 1 στην κατηγορία του σε Μ. Βρετανία, Ισπανία και Ολλανδία.  Και σε πολλές ακόμα αγορές, όπως Βέλγιο, Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία και Νορβηγία, το ανανεωμένο μοντέλο της Opel αναδείχτηκε Νο2 επιλογή πελατών. Στη Γερμανία, επίσης κατέχει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του μεταξύ των κατασκευαστών μαζικής παραγωγής – με εντυπωσιακό ρυθμό αύξησης 46% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι.

«Στους λίγους μήνες από τότε που λανσαρίστηκε, 100.000 αγοραστές έχουν ήδη παραγγείλει το νέο Opel Insignia – αυτό δείχνει ότι η νέα, ακόμα πιο σύγχρονη και κομψή ναυαρχίδα μας γοητεύει την καρδιά και το μυαλό των πελατών μας» δήλωσε με ενθουσιασμό ο Peter Christian Küspert, Μέλος Δ.Σ. της Opel και Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Aftersales της GME, σχολιάζοντας την επιτυχία του μεσαίου μοντέλου της Opel.

Μία άκρως ελκυστική παρουσία στην εκτεταμένη γκάμα μοντέλων είναι το Insignia Country Tourer. Αυτό συμπληρώνει το Sports Tourer σαν ένα κομψό station wagon, αποπνέοντας έναν αέρα περιπέτειας με εντυπωσιακά πάνελ αμαξώματος, προστατευτική ποδιά, τετρακίνηση και υψηλόροπους τούρμπο κινητήρες. Με τέτοια προσόντα, το Country Tourer είναι ήδη η επιλογή του 5% σχεδόν όλων των πελατών του Insignia.

Η νέα γκάμα του Opel Insignia διατίθεται με τρεις διαφορετικούς τύπους καυσίμου: βενζίνη, diesel και υγραέριο (Liquefied Petroleum Gas – LPG). Το εύρος ισχύος των εργοστασιακών κινητήριων μονάδων είναι από 88kW/120hp έως 239kW/325hp για το κορυφαίο σπορ OPC. Το Insignia 2.0 CDTI είναι πρωταθλητής της γκάμας σε επίπεδο οικονομίας και περιβαλλοντικών επιδόσεων. Με έναν προηγμένο 2.0 turbo diesel, εκπέμπει μόλις 99 g CO2/ km. Αυτό σημαίνει ότι τετράθυρα και πεντάθυρα μοντέλα με εξατάχυτα μηχανικά κιβώτια καταναλώνουν μόλις 3,7 lit καυσίμου / 100 km στο μικτό κύκλο.

Διαθέτοντας βραβευμένη τεχνολογία και σχεδίαση, η πρώτη γενιά Opel Insignia πούλησε πάνω από 600.000 μονάδες από τα τέλη του 2008 που λανσαρίστηκε, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 50 εθνικά και διεθνή βραβεία. Η νέα έκδοση της ναυαρχίδας της Opel συνεχίζει την παράδοση στις διακρίσεις. Μόνο στα φετινά PlusX Awards, τα Insignia Country Tourer και Insignia OPC απέσπασαν από τρεις διακρίσεις ποιότητας το καθένα.

Στην Ελλάδα, το νέο Insignia με βενζινοκινητήρα 1.4 turbo 103kW/140hp, Start/Stop και χαμηλής τριβής εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, διατίθεται στη βασική έκδοση από την τιμή των 20.250 Ευρώ (συμπερ. ΦΠΑ).

[/learn_more]

ΠηγήOpel

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...

Αυτό είναι το νέο Opel Frontera

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Opel Frontera, με το νέο μικρό B-SUV να παρουσιάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το νέο Frontera, ως διάδοχος του...

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...