Η Red Bull χρεώνει στην Renault την φετινή της αποτυχία

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of China - Qualifying

Η Red Bull σύμφωνα με δηλώσεις του Dr. Helmut Marko, σκέφτεται να χρεώσει στη Renault τα σπασμένα της φετινής της αποτυχίας της.

Όπως μπορεί να θυμάσαι η Αυστριακή ομάδα ”ψάχνεται” να αλλάξει προμηθευτή κινητήρων και πριν λίγες μέρες ακούστηκε μάλιστα και το όνομα της Volkswagen.

Ο Αυστρακιός έχει ξεκαθαρίσει ότι η Red Bull θα αποφασίσει τον προμηθευτή κινητήρων για την επόμενη χρονιά μέχρι το GP της πατρίδας του, Red Bull Ring και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Θα ήταν ανεύθυνο να μιλήσω τώρα για ακριβή μεγέθη. Αλλά έχουμε μία μεγάλη λίστα για αυτά που έχουμε χάσει, επειδή η Renault δεν δούλεψε καλά. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, στο τέλος όμως, το οικονομικό μας τμήμα θα κάνει λογαριασμό και τότε θα δούμε τι έχουμε χάσει από την Renault. Η ζημιά στην εικόνα της ομάδας είναι ανυπολόγιστη.

Από την άλλη πλευρά, o υπεύθυνος της Renault αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...