Το Tesla Model S της Saleen στη πίστα

Σχετικά άρθρα

Tesla Model S by Saleen (1)

Η Saleen Automotive μας έχει δείξει σκίτσα του βελτιωμένου Tesla Model S που ετοιμάζει και για πρώτη φορά, βλέπουμε ένα αυτοκίνητων δοκιμών, να γράφει χιλιόμετρα δοκιμών μέσα σε πίστα.

Το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο στις αρχές του καλοκαιριού και στιλιστικά θα διαθέτει ένα πιο επιθετικό bodykit, που αποτελείται από μέρη κατασκευασμένα από carbon. Στο εμπρός μέρος θα συναντάμε διαφορετικές εισαγωγές αέρα, με τα carbon-κεραμικά φρένα του, να κρύβονται από τις χαρακτηριστικές ζάντες της αμερικάνικης βελτιωτικής εταιρίας.

Tesla Model S by Saleen (2)

Το εσωτερικό θα αλλαχτεί ελαφρώς, όντας ντυμένο με δέρμα και Alcantara σε δύο αποχρώσεις του γκρι, με τις κόκκινες ραφές και το κεντημένο λογότυπο στα προσκέφαλα να δημιουργούν αντίθεση.

Η Saleen δε ανακοίνωσε τις μηχανικές βελτιώσεις που έχει ήδη επιβεβαιώσει, κάτι που θα κάνει το Model S να επιταχύνει γρηγορότερα από τα 4,2 δευτ. που χρειάζεται για τα 0-100 χλμ/ώρα, πιάνοντας τελική 209 χλμ/ώρα.

ΠηγήTeslarati

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...