Ακόμα δύο teaser για τα Smart ForTwo και ForFour

Σχετικά άρθρα

214900

H Smart, ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube δύο ακόμα teasers για τα 2015 ForTwo και ForFour που θα παρουσιαστούν επίσημα στις 16 Ιουλίου.

Ενώ μέχρι πριν μερικούς μήνες η εταιρία ήταν σχετικά ήσυχη από πλευράς teasers, video κλπ, τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να αναπληρώσει για τον χαμένο χρόνο, δημοσιεύοντας το ένα teaser μετά το άλλο… Τα δύο μοντέλα θα δανείζονται το 70% των μερών τους από το νέο Renault Twingo, συμπεριλαμβανομένου του ατμοσφαιρικού τρικύλινδρου του 1 λίτρου με τα 70 άλογα και τους turbo τρικύλινδρου των 0.9 λίτρων με απόδοση 90 ίππων. Στα πλάνα της εταιρίας υπάρχει μία Brabus έκδοση με 100 άλογα καθώς και μία ηλεκτρική. Οι δύο αυτές εκδόσεις, μάλλον θα λανσαριστούν το 2015 ή στις αρχές του 2016.

Το ForTwo θα διατηρήσει το μήκος των 2.569 χιλιοστών αλλά θα είναι 100 χιλιοστά φαρδύτερο ενώ το ForFour θα μικρύνει κατά 252 χιλιοστά (μήκος: 3.500 χιλιοστά). Τα δύο μοντέλα θα είναι πισωμήχανα και πισωκίνητα ενώ θα προσφέρονται είτε με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με extra, 6-τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη.

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στα τέλη του Ιουλίου ενώ οι πρώτες παραδόσεις, θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο.

http://youtu.be/bjIvYfME0uA

http://youtu.be/Hpg40fkplfc

ΠηγήSMART

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα