Κατανάλωση 2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα για την Mercedes C-Class Plug-in Hybrid;

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz C 300 BlueTEC HYBRID, Exclusive Line, Cavansitblau

Όταν η Mercedes-Benz είχε δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την νέα C-Class και τις διάφορες εκδόσεις της, είχε ανακοινώσει πως θα διαθέτει και δύο υβριδικές: την diesel C300 BlueTEC Hybrid, με έναν τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα και την C350 HYBRID Plug-in, για την οποία δεν είχε δώσει πολλές πληροφορίες. Ωστόσο, φήμες, έκαναν λόγο για έναν δίλιτρο, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα με 211 ίππους και 350 Nm ροπής και έναν ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων. Η κατανάλωση που ανακοινώθηκε για την diesel υβριδική C-Class, ήταν 3.6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (προσωρινό νούμερο) ενώ το μόνο που είχε ειπωθεί για την βενζινοκίνητη HYBRID είναι πως θα είναι ακόμα πιο οικονομική.

Ο επικεφαλής εξέλιξης της C-Class Estate, Ralf Rossmanith, μιλώντας σε Αυστραλιανά μέσα είπε πως το βενζινοκίνητο μοντέλο έχει περάσει στη φάση των δοκιμών αλλά ισχυρίζεται πως η μέση κατανάλωση που έχει πετύχει, είναι 2 λίτρα καυσίμου για κάθε 100 χιλιόμετρα με τις εκπομπές CO2 να είναι 50 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο! Ο Rossmanith, συμπλήρωσε πως ενώ τα specs δεν έχουν οριστικοποιηθεί, το μοντέλο μπορεί να διανύσει 30 χιλιόμετρα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια, νούμερο, το οποίο μπορεί να αυξηθεί στα 50 χιλιόμετρα για την Κινέζικη αγορά.

ΠηγήMotoring

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...