Το πρώτο review του Polaris Slingshot

Σχετικά άρθρα

225302

Πριν περίπου μια εβδομάδα η Polaris παρουσίασε το Slingshot, το νέο της τρίτροχο διθέσιο όχημα το οποίο τοποθετείται απέναντι από τα Morgan Three-Wheeler και Campagna T-Rex.

Στο παρακάτω video έχεις την ευκαιρία να δεις το πρώτο review του οχήματος το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία μιας μοτοσυκλέτας και αυτά ενός σπορ αυτοκινήτου, με τον σχεδιασμό του να θυμίσει κάτι από KTM X-Bow.

Θεωρητικά το όχημα θεωρείται ως μοτοσυκλέτα, αλλά περισσότερο ως διθέσιο ανοικτό roadster μοιάζει. Φορά τον 2,4-λίτρων Ecotec κινητήρα της GM απόδοσης 173 ίππων με 225 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση μέσω ιμάντα στον πίσω τροχό. Επιδόσεις δεν ανακοίνωσε η Polaris, παρά το ότι το Slingshot ζυγίζει 771 κιλά και φρενάρει με τρία δισκόφρενα διαστάσεων 11,8″. Εξοπλίζεται με ABS, ESP, traction control και ηλεκτρική κρεμαργιέρα.

Στις Η.Π.Α ξεκινά από τις 19.999 δολάρια ενώ η κορυφαία έκδοση SL ξεκινά από τις 23.999 δολάρια. Συνοδεύεται από διετή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων με δυνατότητα επέκτασης έως και πέντε χρόνια.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr