Ecclestone: Νιώθω λίγο ηλίθιος για τα $100.000.000

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Τα χρήματα είναι ικανά να σου βρουν λύση σε πάρα πολλά προβλήματα, όπως αποδείχθηκε από τον χθεσινό συμβιβασμό των $100.000.000 τού Bernie Ecclestone και του γερμανικού δικαστηρίου για την υπόθεση δωροδοκίας τού Gerhard Gribkowsky. Οι δικηγόροι του 83χρονου εκμεταλλεύτηκαν το “παραθυράκι” στη νομοθεσία που κάνει λόγο για διευθέτηση ζητημάτων με χρήματα και ο ίδιος δεν είχε κανένα θέμα να τα δώσει.

Τώρα, όμως, ο Βρετανός νιώθει, όπως λέει, λίγο ηλίθιος για τα χρήματα που έδωσε, γιατί ουσιαστικά το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρχε με τους εισαγγελείς, καθώς ο δικαστής μάλλον θα τον έκρινε αθώο.

Τελικά, αυτό που έγινε είναι καλό και κακό: το καλό είναι ότι ο δικαστής είπε λίγο-πολύ ότι είμαι αθώος και δεν υπήρχε υπόθεση. Γι’ αυτό ήμουν και λίγο ηλίθιος για ό,τι έκανα, επειδή το πρόβλημα δεν ήταν με τον δικαστή, αλλά με τους εισαγγελείς. Τέλος πάντως, τελείωσε, έτσι όλα καλά. Θα πληρώσω όλο το ποσό. Αυτό μου επιτρέπει να κάνω το καλύτερο που μπορώ, που είναι να τρέχει η Formula 1.

Η τελική γραμμή είναι ότι έχουν περάσει 3.5 χρόνια από τότε που ξεκίνησε το θέμα, ταξιδέψαμε, συναντήσαμε δικηγόρους και ένας θεός ξέρει τι άλλο, οπότε είναι καλό που όλα τελείωσαν. Αυτή η δίκη θα γινόταν δύο μέρες την εβδομάδα μέχρι τον Οκτώβρη. Όταν προσπαθείς να τρέξεις τις επιχειρήσεις σου, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να προσπαθείς να το κάνεις ενώ έχεις συναντήσεις με δικηγόρους.

Από τα $100.000.000, τα $99.000.000 θα καταλήξουν στο γερμανικό κράτος και το $1.000.000 θα αξιοποιηθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα