Το Land Rover Discovery Sport έχει περάσει στο τελικό στάδιο δοκιμών, παρουσιάζεται στις 3 Σεπτεμβρίου [w/video]

Σχετικά άρθρα

015 Land Rover Discovery Sport teaser image

H Land Rover πριν μια εβδομάδα μας έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες, teasάροντας παράλληλα το νέο Discovery Sport. Σήμερα η βρετανική εταιρία μας αναφέρει ότι το μοντέλο βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών και μέσω του παρακάτω video μας δείχνει τη καταπόνηση που έχει δεχτεί το μουλάρι δοκιμών κατά την διάρκεια εξέλιξης του μοντέλου.

015 Land Rover Discovery Sport teaser image

Σύμφωνα με τον διευθυντή του προγράμματος της Land Rover, Murray Dietsch,

Τα πρωτότυπα του Discovery Sport έχουν διανύσει περίπου 1.200.000 χλμ. δοκιμών, στα πιο δύσκολα και απαιτητικά μέρη του κόσμου, σε κάθε είδους επιφάνεια και κλιματολογική συνθήκη. Συνολικά 181 πρωτότυπα οχήματα κατασκευάστηκαν, κάνοντας πάνω από 11.000 τεστ κατά τη διάρκεια ζωής τους σε όλη την υφήλιο, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη και τη στιβαρότητα της κατασκευής και του σχεδιασμού των οχημάτων.

015 Land Rover Discovery Sport teaser image

Τα 11.720 τεστ περιελάμβαναν κάθε λογής δοκιμασία σε θερμοκρασίες από -36, μέχρι περάσματα νερού βάθους 60 εκατοστών. Η έκδοση παραγωγής του Land Rover Discovery Vision Concept αποτελεί ουσιαστικά τη νέα γενιά του Freelander. Θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από το 2015 και θα βασίζεται πάνω στη μακριά έκδοση της LR-MS πλατφόρμας του Evoque, χρησιμοποιώντας αλουμίνιο και άλλα σύνθετα υλικά, ώστε να μειωθεί το βάρος.

015 Land Rover Discovery Sport teaser image

Το εσωτερικό του δεν θυμίζει αυτό του πρωτότυπου, με το μοντέλο να προσφέρεται και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων στις entry-level μπροστοκίνητες εκδόσεις του και θα διαθέτει 5-θέσια και 7-θέσια έκδοση. Θα είναι διαθέσιμο με μια γκάμα τετρακύλινδρων AJ-200 ατμοσφαιρικών και κομπρεσοράτων κινητήρων, οι οποίοι θα καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο, εκπέμποντας λιγότερο CO2. Ανάμεσα σε αυτούς θα συναντάμε και τον νέο 2,0-λιτρο turbodiesel.

http://youtu.be/THvyfr37QgQ

ΠηγήLand Rover

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...