Ο Lotterer μάς λέει να μην έχουμε πολλές απαιτήσεις από αυτόν

Σχετικά άρθρα

Andre Lotterer

Σε αλλαγή στο οδηγικό της δίδυμο προχώρησε η Caterham για το Grand Prix του Βελγίου, με τον Andre Lotterer να παίρνει τη θέση τού Kamui Kobayashi. Ο Γερμανός οδηγός δεν έχει οδηγήσει ποτέ ξανά μονοθέσιο τής Formula 1, έτσι δε θα έχει και την πιο εύκολη δουλειά σήμερα, καθώς θα πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα μέσα στην CT05, προσπαθώντας να επιλέξει ταυτόχρονα για κάποιο αξιόλογο set up για το μαλαισιανό μονοθέσιο.

Παρ’ όλα αυτά, ο 32χρονος οδηγός πιστεύει ότι δε θα τα βρει σκούρα στην πρώτη του απόπειρα οδήγησης μονοθεσίου Formula 1, διότι είναι πολύ ενεργός οδηγός αγώνων, και μάλιστα αγωνίζεται στη Super Formula, αλλά και για λογαριασμό τής Audi

Ο λόγος που νιώθω έτοιμος είναι επειδή τρέχω ακόμα στη Super Formula, η οποία είναι ένα από τα ταχύτερα πρωταθλήματα μετά τη Formula 1, έτσι, με αυτή την έννοια, δεν είμαι έξω από τα νερά, ενώ τρέχω κανονικούς αγώνες με την Audi.

Δεν ήταν απλά να πω το ναι, γιατί έπρεπε να ρίξω κι έναν αγώνα το ίδιο Σαββατοκύριακο στο Motegi για τη Super Formula, αλλά έχω κάνει 100 αγώνες εκεί και δεν έχεις κάθε μέρα αυτή την ευκαιρία. Ήταν όλα ξεκάθαρα και πήρα αυτή την ευκαιρία.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον Lotterer; Σύμφωνα με τον ίδιο, όχι. Αναγνωρίζει ότι η CT05 είναι ένα κακό μονοθέσιο, συνεπώς θα ήταν δύσκολο για τον καθένα να μπορέσει να βγάλει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τής ταχύτητάς του μέσα σ’ ένα Grand Prix.

Σίγουρα, μαθαίνω γρήγορα, αλλά μην περιμένετε πολλά από εμένα. Το ξέρω αυτό, δυστυχώς, και δε θέλω να μιλήσω άσχημα για την ομάδα, καθώς δεν έχουν ένα μονοθέσιο-νικητή, αλλά έχουν ένα αναβαθμισμένο πακέτο κι ελπίζω να καταφέρω να βρω την ταχύτητά μου όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Δεν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση. Οι νίκες σε άλλες κατηγορίες σού δίνουν αυτοπεποίθηση και λες “εντάξει, έχω μια καθιερωμένη καριέρα στην άλλη πλευρά, έτσι νομίζω ότι δεν έχω πολλά να χάσω.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...