Η εξέλιξη της Bentley Mulsanne Convertible ξανά ξεκίνησε, μετά από ένα χρόνο

Σχετικά άρθρα

Bentley Mulsanne VisionΠριν ένα χρόνο ο CEO της Bentley, Wolfgang Schreiber, είχε επιβεβαιώσει ότι η ανοικτή έκδοση της Mulsanne δε θα βγει στη παραγωγή, με τον λόγο να μην ήταν άλλος από τη πολύ χαμηλή ζήτηση.

Όμως, μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες κάτι άλλαξε και η εξέλιξη του μοντέλου θα ξεκινήσει και πάλι. Η ανάπτυξη του μοντέλου ξεκίνησε το 2012, όταν CEO της εταιρίας ήταν ο Wolfgang Duerheimer, και τώρα είναι πάλι πίσω στη θέση του, αποφάσισε να ξανά βγάλει το project από το συρτάρι.

Πιο συγκεκριμένα, στο φετινό Pebble Beach, ο Duerheimer δήλωσε ότι ήταν λίγο ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν είχαν γίνει εργασίες για το project αυτό εδώ δύο χρόνια, αλλά πλέον η Mulsanne Convertible είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Το μοντέλο είναι πιθανό θα ονομασεί Azure και θα τροφοδοτείται από τον twin-turbo V8 6,75-λίτρων κινητήρα της Mulsanne με απόδοση 512 ίππους και 1.020 Nm ροπής.

Ο Duerheimer δεν καθόρισε ημερομηνία παρουσίασεης για την ανοιχτή Mulsanne, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...