Ο Mattiacci δίνει συγχαρητήρια στη Red Bull και τον Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Marco Mattiacci

Παρά το γεγονός ότι η Mercedes είχε με διαφορά το ταχύτερο μονοθέσιο και στα 12 Grands Prix που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα, η γερμανική ομάδα έχει χάσει τρεις φορές τη νίκη, σε Καναδά, Ουγγαρία και Βέλγιο, από τον ίδιο οδηγό, που δεν είναι άλλος από τον εξαιρετικό Daniel Ricciardo, με τον Αυστραλό να δείχνει ότι η Red Bull μπορεί να εκμεταλλευτεί, αναξιοπιστία και λάθη τής Mercedes ή των οδηγών της.

Κάτι αντίστοιχο είχε επιχειρήσει να κάνει και ο Fernando Alonso στην Ουγγαρία, όμως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, δεν μπόρεσε να κρατήσει πίσω του τον Ricciardo. Η αυστριακή ομάδα είναι για ακόμα μία χρονιά καλύτερη από τη Scuderia, και ο Πρόεδρος των Ιταλών, Marco Mattiacci, δίνει τα συγχαρητήριά του.

Παίρνω έμπνευση απ’ όλους στα paddock, απ’ όλους, όχι μόνο από τη Red Bull. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί η Red Bull απέδειξε ότι, όταν υπάρχει ευκαιρία, την αρπάζει. Έτσι, συγχαρητήρια στην Red Bull και συγχαρητήρια στον Ricciardo, ο οποίος δείχνει ότι είναι ένας σημαντικός οδηγός.

GP BELGIO F1/2014

Ο Ιταλός έχει πει πως ο Alonso έχασε το βάθρο στο Βέλγιο λόγω τής ποινής που πήρε και ο επόμενος αγώνας στη Monza δε θ’ αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για βρεθεί και πάλι στους τρεις πρώτους, καθώς η υστέρηση τής F14 T σε τελική ταχύτητα θα είναι καθοριστική, αλλά οι τεχνικοί στο Maranello δε τα παρατάν.

Είναι σαφές ότι η Mercedes εξακολουθεί να δείχνει εντυπωσιακή και σταθερή απόδοση, ειδικά με όλο το πακέτο. Έτσι, με αυτό, βρισκόμαστε σε κάθε αγώνα αντιμέτωποι με την ανησυχία για έλλειψη ανταγωνιστικότητας. Αλλά, την ίδια ώρα, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες, γιατί η Formula 1 έχει να κάνει με οδηγούς, ανθρώπους, στρατηγικές, έτσι πρέπει να παραμείνουμε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνουμε.

Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, γνωρίζοντας ότι είμαστε μακριά από την κορυφή και μπορούμε να πάρουμε κάθε ευκαιρία. Αυτή είναι η προσέγγιση που έχουμε για τη Monza, η οποία θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, το ξέρουμε, αλλά ας δούμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε.

[Photos Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

ΠηγήCrash

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...