Το νέο Land Rover Discovery θα έρθει το 2016

Σχετικά άρθρα

Land Rover Discovery 2015

Ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της Land Rover, Gerry McGovern αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες για την μελλοντική γκάμα της εταιρίας.

Πρώτα απ’ όλα, επανέλαβε αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Πως το Discovery δεν θα είναι πλέον ένα μοντέλο αλλά μία οικογένεια μοντέλων και η αρχή έγινε με το Discovery Sport που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες. Η συνέχεια για αυτή την οικογένεια, θα γίνει το 2016, όταν παρουσιαστεί η πέμπτη γενιά του Discovery. Αποκάλυψε μάλιστα, πως ενώ αυτή τη στιγμή το Range Rover Evoque είναι σχεδιαστικά, το πιο ακραίο μοντέλο της Land Rover, το νέο Discovery θα είναι “πιο περιπετειώδες εμφανισιακά από το Discovery Sport”.

Ο McGovern υπαινίχθηκε επίσης πως μπορούμε να περιμένουμε κι άλλα Range Rovers στο μέλλον. Δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, αλλά αποκάλυψε πως “δεν θα είναι αυτό που περιμένει κανείς από ένα Range Rover” ενώ αναφερόμενος σε ένα συγκεκριμένο, είπε πως “είναι φανταστικό”. Εκτός αυτών όμως, έρχονται και τα Defender που επίσης θα είναι οικογένεια οχημάτων και όχι ένα μεμονωμένο μοντέλο. Όπως έχουμε προαναφέρει, δεν θα μοιάζουν με το DC100 concept ενώ ο χαρακτήρας τους, θα είναι “χρηστικός”. Στην ουσία, θα είναι ότι ήταν η πρώτη γενιά του Land Rover, ένα “εργαλείο”.

Στόχος της εταιρίας με όλα αυτά τα μοντέλα, είναι να ξεπεράσει τις 70.000 πωλήσεις τον χρόνο ενώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο λανσαρίσματος ενός μη-SUV Land Rover. “Η Porsche και η Bentley ξεκίνησαν με sports cars και τώρα κατασκευάζουν saloons και SUVs, οπότε γιατί να μην αντιστρέψουμε αυτό;”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...