12020678521564147207

Δύο νέες φωτογραφίες παρμένες από ένα ιταλικό περιοδικό, έρχονται να επιβεβαιώσουν το σχήμα της νέας Lamborghini Asterion concept, που είδαμε τη προηγούμενη Παρασκευή.

Το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία την ερχόμενη Πέμπτη στο Παρίσι, πρόκειται για ένα σπορ αυτοκίνητο που ίσως διαθέτει ένα μικρό πίσω κάθισμα στο εσωτερικό του.

19757392941412607116

Το όνομα (Αστερίων) δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, και ίσως προέρχεται από τον Μινώταυρο της Κρήτης. Παρατηρώντας το λογότυπο, ενδιαφέρον έχει ο κεραυνός που υπάρχει στο γράμμα “Ο”, κάτι που πιθανότατα υποδηλώνει ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί ένα υβριδικό κινητήριο σύστημα, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο για να μιλήσουμε με σιγουριά.

asterion

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Asterion θα φοράει έναν V10 κινητήρα που με την βοήθεια τριών (!!) ηλεκτροκινητήρων θα αποδίδει 900 άλογα. Από τις φωτογραφίες εικάζεται ότι το μέγεθος του είναι μικρότερο από την Huracan, που μπορεί να σημαίνει ότι το concept μας δείχνει ένα μελλοντικό entry-level μοντέλο, άσχετα αν εμείς ξέρουμε ότι η ιταλική εταιρία έχει επικεντρωθεί στην Urus.

Αναμένουμε, λοιπόν, τις επόμενες μέρες για να μάθουμε αν αυτό που θα δούμε από κοντά στο Παρίσι, θα είναι ο πρώτος υβριδικός ταύρος. Επίσης υπάρχουν φήμες πως η Lamborghini θα παρουσιάσει στο Παρίσι ακόμη ένα πρωτότυπο, το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από την Aventador.