Καμία σημαντική αλλαγή στην υγεία τού Bianchi, λέει ο πατέρας του

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Japanese Grand Prix - Practice Day - Suzuka, Japan

Ελάχιστα είναι τα νέα που προκύπτουν για την υγεία τού Jules Bianchi, καθώς το Γενικό Νοσοκομείο Mie δίνει ελάχιστες πληροφορίες. Ο Γάλλος οδηγός συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του 25χρονου.

Σύμφωνα με τον πατέρα του, Philippe, ο Bianchi παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή στην κατάστασή του.

Ήταν κάτι το τρομερό και δεν μπορούσα να το φανταστώ, ακόμα κι αν ξέρω ότι ο Jules είναι ένα καλό παιδί. Ο Καθηγητής Saillant και ο ειδικός που έχει έρθει μετά από πρόταση της Ferrari συνεργάζονται με τους τοπικούς γιατρούς.

Δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη φροντίδα. Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Όλοι ξέρουν ότι ακόμα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Αλλά, ο Jules παλεύει, όπως έκανε πάντα, όπως και στους αγώνες. Είναι δυνατός.

Δε θέλω να δω το video. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για ένα αγωνιστικό συμβάν. Για ‘μένα, είναι περισσότερο σαν ένα τροχαίο ατύχημα. Ανάλογα με το τι θα συμβεί, θα σας πω κάτι αργότερα.

Υπάρχουν φήμες που λένε ότι η FIA θα δημοσιοποιήσει τ’ αποτελέσματα της έρευνας, ίσως και σήμερα. Αν προκύψει κάτι, φυσικά, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...