Θα φέρει η Jaguar την τετρακίνητη F-Type στο Los Angeles;

Σχετικά άρθρα

jaguar_f_type_front_action

Η τετρακίνητη έκδοση της F-Type είναι από τα μοντέλα που τη μία φορά ακούγαμε πως έρχεται και την επόμενη, κάποιος δήλωνε πως δεν έρχεται… και ο κύκλος συνεχιζόταν. Οι τελευταίες φήμες, λένε πως όχι μόνο έρχεται, αλλά είναι πάρα πολύ κοντά.

Σχεδιασμένη για να κάνει το μοντέλο πιο ελκυστικό σε αγορές με ψυχρά κλίματα, η τετρακίνητη F-Type θα προσφέρεται τόσο με V6, όσο και με V8 κινητήρες, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα είναι διαθέσιμη και με χειροκίνητο κιβώτιο. Μία ενδιαφέρουσα νέα πληροφορία (φήμη;) για το μοντέλο, είναι ότι θα διαθέτει ένα μικρό φούσκωμα στο καπό. Το φούσκωμα αυτό, προκύπτει από την ανάγκη να χωρέσουν τα επιπλέον μηχανικά εξαρτήματα στο εμπρός μέρος.

Το δημοσίευμα λέει πως η τετρακίνητη F-Type θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο του 2014 πριν από το επίσημο λανσάρισμα στην αγορά τον Μάρτιο του 2015. Τέλος, όσον αφορά στην τιμή, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρέωση της τάξης των €2.500 επιπλέον της όποιας δικίνητης F-Type.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...