Grosjean: Έχω την επιλογή να αποχωρήσω από τη Lotus

Σχετικά άρθρα

Sochi Autodrom, Sochi, Russia. Sunday 12 October 2014. Romain Grosjean, Lotus F1. Photo: Alastair Staley/Lotus F1 Team. ref: Digital Image _R6T4380

Στον περσινό αγώνα του Austin, ο Romain Grosjean τερμάτισε στη δεύτερη θέση, κλείνοντας με εξαιρετικές εμφανίσεις το πρωτάθλημα. Φέτος, έχοντας σκοράρει μόλις δυο φορές σε 16 αγώνες, δεν μπορεί να ελπίζει σε ανάλογη τύχη. Αυτό όμως που απασχολεί περισσότερο, πλέον, είναι το εάν ο Γάλλος θα βρίσκεται στη Lotus και το 2015.

Ο ίδιος τόνισε πως το Enstone θα είναι ένα καλό μέρος για να βρίσκεται τη νέα χρονιά, όχι όμως για να γίνει πρωταθλητής, και με κάποιες κορυφαίες θέσεις να παραμένουν ανοιχτές, δεν εγκαταλείπει την ιδέα. Εξάλλου, όπως μας λέει, το συμβόλαιό του περιέχει όρους που του επιτρέπουν να αποχωρήσει από τη Lotus.

Εδώ και πολύ καιρό έχω πει πως η Lotus θα είναι πολύ καλύτερη το επόμενο έτος, σε σχέση με φέτος, για μερικούς λόγους. Έγινε πολλή δουλειά στο εργοστάσιο και το γεγονός ότι η ομάδα φέρνει μια νέα μύτη εδώ, μόνο και μόνο για να προσπαθήσει να προετοιμαστεί για το 2015, είναι ένα έντονο σημάδι.

Έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Έχω την επιλογή να φύγω αν το θέλω, εξαιτίας κάποιας ρήτρας απόδοσης. Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις σε κορυφαίες ομάδες ή θέσεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και σε αυτές θέλω να βρεθώ στο εγγύς μέλλον και αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε.

Όπως φαντάζεσαι, μόλις ανακοινωθεί η απόφαση του Fernando Alonso, θα ξεσπάσει ντόμινο εξελίξεων και ανακοινώσεων στον κόσμο της Formula 1.

[Photo Copyrights: Alastair Staley/Lotus F1 Team]

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...