301746

Το Consumer Reports δημοσίευσε τις προηγούμενες μέρες τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας του για την ικανοποίηση των ιδιοκτητών από τα αυτοκίνητα τους, και πόσο ικανοποιημένοι είναι αυτοί από αυτά. Το CR ρώτησε τους αναγνώστες με αυτοκίνητα μέχρι τριών ετών εάν θα αγόραζαν το ίδιο όχημα και πάλι και πήρε απαντήσεις για περίπου 350.000 αυτοκίνητα.

Στη πρώτη θέση αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι αγαπούν πραγματικά το ηλεκτροκίνητο πολυτελές sedan της Tesla, καθώς το επιβλητικό νούμερο του 98% των ιδιοκτητών του Model S δήλωσαν ότι θα αγόραζαν ξανά το αυτοκίνητο, με το Model S να ήταν πρώτο και στην περσινή αντίστοιχη έρευνα, με 99% ικανοποίηση. Στη δεύτερη θέση πήρε η Chevrolet Corvette Stingray με 95% των οδηγών να δηλώνουν ότι θα ξανά αγόραζαν το αμερικάνικο sportscar.

Αντίθετα, στο κάτω μέρος των προτιμήσεων βρέθηκε το Nissan Versa Sedan, που ήταν το λιγότερο αγαπημένο μοντέλο μεταξύ των ιδιοκτητών του, με μόλις 42% να είναι πρόθυμοι να αγοράσουν άλλο ένα, ενώ σχεδόν την ίδια αντιμετώπιση είχε και το γερασμένο πλέον Jeep Compass με αντίστοιχα 43%.

Κατά μέσο όρο, περίπου το 70% των ιδιοκτητών δηλώνουν ότι θα αγόραζαν και πάλι το αυτοκίνητό τους, και μόνο τέσσερα αυτοκίνητα κατατάσσονται κάτω από τη βάση, ενώ στο παρακάτω video μπορείς να δεις και τους υπόλοιπους νικητές και χαμένους.