Η McLaren παρουσίασε την 650S Limited Edition, γιορτάζοντας τη νίκη στο Le Mans

Σχετικά άρθρα

McLaren 650S Limited Edition

H McLaren μέσω του ειδικού της τμήματος McLaren Special Operations (MSO) παρουσίασε σήμερα την 650S Limited Edition για να γιορτάσει την 20ή επέτειο από την νίκη της McLaren F1 GTR στον διάσημο 24ώρο αγώνα του Le Mans.

McLaren 650S Limited Edition

Η βρετανική εταιρία αναφέρει ότι η ειδική αυτή έκδοση αντλεί την έμπνευση της από την F1 GTR με αριθμό σασί #1, και η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μόλις 50 κομμάτια, αποκλειστικά στην coupe έκδοση. Διαθέτει εισαγωγή αέρα στην οροφή, μικρούς αεραγωγούς στα εμπρός φτερά, νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου, πορτοκαλί δαγκάνες, carbon εμπρός splitter, και διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη. Το supercar της McLaren είναι βαμμένο σε ένα ειδικό σκούρο μπλε χρώμα από την παλέτα της MSO.

McLaren 650S Limited Edition

Μηχανικά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, έτσι η 650S Limited Edition εφοδιάζεται με τον γνωστό 3,8-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα απόδησης 650 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα πιάνει σε μόλις 3 δευτ., ενώ τα 0-200 σε 8.4 seconds.

Πηγή McLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...