Το Opel Corsa κέρδισε το βραβείο “Autobest 2015″

Σχετικά άρθρα

Opel Corsa AUTOBEST 2015

Το νέο Opel Corsa κέρδισε το βραβείο “Autobest 2015″ με το βραβείο να παραδίδεται σε μια ειδική τελετή στο Βελιγράδι. Το νέο Corsa, που μετρά ήδη 55.000 παραγγελίες, συγκέντρωσε 994 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του τα Hyundai i20 (906 βαθμοί), Skoda Fabia (871 βαθμοί) και Citroën C4 Cactus (830 βαθμοί) και έγινε το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία του Autobest που κερδίζει την περίοπτη διάκριση για συνεχόμενες γενιές (το είχε κερδίσει και το 2007).

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το νέο Opel Corsa

Το βραβείο μπορεί να απονεμηθεί μόνο στα αυτοκίνητα με ανταγωνιστική σχέση τιμής-επιδόσεων, επειδή εκτός από τα καθαρά αυτοκινητιστικά χαρακτηριστικά, η επιτροπή εξετάζει διεξοδικά το κόστος συντήρησης, τη διανομή ανταλλακτικών και τη γκάμα υπηρεσιών του Δικτύου Διανομέων. Στο τέλος, το βραβείο απονέμεται στο αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την πιο συμφέρουσα αγορά για έναν τυπικό, μέσο πελάτη.

Opel Corsa AUTOBEST 2015

Ο Dan Vardie, πρόεδρος της επιτροπής του Autobest, δήλωσε:

Το νέο Corsa αποδείχτηκε ένα εξαιρετικό μικρό αυτοκίνητο. Όλα τα μέλη της επιτροπής αντιλήφθηκαν τα προσόντα που χάρισαν στο νέο Opel τον τίτλο The Best Buy Car of Europe in 2015. Η νέα γενιά αποτελεί σοβαρή εξέλιξη του μοντέλου της Opel που κέρδισε το βραβείο AUTOBEST πριν από επτά χρόνια.

Από τη μεριά του ο ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann είπε:

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το Corsa είναι το καλύτερο νέο μικρό αυτοκίνητο και τώρα η επιτροπή του Autobest το επιβεβαιώνει. Νιώθουμε πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Η νέα γενιά Corsa ξεχωρίζει για το αριστοτεχνικό πάντρεμα Γερμανικής μηχανολογίας, συναισθηματικής σχεδίασης και άριστης σχέσης αξίας/τιμής, Η ασφάλεια και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού καθώς και νέοι, προηγμένοι κινητήρες και κιβώτια είναι πραγματικά τεχνολογικά ατού.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Το Opel Corsa Κερδίζει το Περίοπτο Βραβείο AUTOBEST 2015

  • “Best Buy Car of Europe for 2015”: Το νέο μικρό της Opel γοητεύει την κριτική επιτροπή
  • Το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία του AUTOBEST  που κερδίζει για συνεχόμενες γενιές

Το νέο Corsa είναι αληθινός νικητής. Μόλις τρεις μήνες αφότου λανσαρίστηκε, η Opel έχει ήδη λάβει πάνω από 55.000 παραγγελίες για την πέμπτη γενιά του μικρού μοντέλου της. Και τώρα, το bestseller βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο της Ευρωπαϊκής δημοσιότητας με την κατάκτηση του βραβείου AUTOBEST 2015. Στο μεγάλο τελικό που έγινε στη Βελιγράδι (Σερβία), το νέο Corsa επικράτησε με συνολικά  994 βαθμούς αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό των επίσης νέων μοντέλων Hyundai i20 (906 βαθμοί), Skoda Fabia (871 βαθμοί) και Citroën C4 Cactus (830 βαθμοί) και έγινε το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία του AUTOBEST που κερδίζει την περίοπτη διάκριση για συνεχόμενες γενιές.

Η κριτική επιτροπή του AUTOBEST αποτελείται από κορυφαίους συντάκτες αυτοκινήτου από 15 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.  Το βραβείο είναι εξαιρετικά δημοφιλές και χαίρει υψηλής εκτίμησης σε αυτή την αγορά συνολικού πληθυσμού περίπου 300 εκατομμυρίων κατοίκων. Μόνον αυτοκίνητα με ανταγωνιστική σχέση τιμής-επιδόσεων μπορούν να κερδίσουν αυτό τον τίτλο, επειδή εκτός από τα καθαρά αυτοκινητιστικά χαρακτηριστικά, η επιτροπή εξετάζει διεξοδικά το κόστος συντήρησης, τη διανομή ανταλλακτικών και τη γκάμα υπηρεσιών του Δικτύου Διανομέων. Στο τέλος, το βραβείο απονέμεται στο αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την πιο συμφέρουσα αγορά για έναν τυπικό, μέσο πελάτη – και το Opel Corsa αποδείχτηκε ασυναγώνιστο. Ο Dan Vardie, πρόεδρος της επιτροπής του AUTOBEST, δήλωσε: «Το νέο Corsa αποδείχτηκε ένα εξαιρετικό μικρό αυτοκίνητο. Όλα τα μέλη της επιτροπής αντιλήφθηκαν τα προσόντα που χάρισαν στο νέο Opel τον τίτλο `The Best Buy Car of Europe in 2015`. Η νέα γενιά αποτελεί σοβαρή εξέλιξη του μοντέλου της Opel που κέρδισε το βραβείο AUTOBEST πριν από επτά χρόνια.»

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι το Corsa είναι το καλύτερο νέο μικρό αυτοκίνητο και τώρα η επιτροπή τουAUTOBEST  το επιβεβαιώνει. Νιώθουμε πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Η νέα γενιά Corsa ξεχωρίζει για το αριστοτεχνικό πάντρεμα Γερμανικής μηχανολογίας, συναισθηματικής σχεδίασης και άριστης σχέσης αξίας / τιμής (value for money). Η ασφάλεια και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού καθώς και νέοι, προηγμένοι κινητήρες και κιβώτια είναι πραγματικά τεχνολογικά ατού» δήλωσε ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann.

Το Corsa είναι από τα σημαντικότερα μοντέλα της Opel με αναλογία περίπου ένα τέταρτο επί των πωλήσεων της πλούσιας σε παράδοση μάρκας. Στα 32 χρόνια από τότε που η πρώτη γενιά Corsa λανσαρίστηκε, έχουν πουληθεί πάνω από 12,4 εκατομμύρια αντίτυπα του μικρού αυτοκινήτου. Μόνο η τέταρτη γενιά, το Corsa D, πούλησε περίπου τρία εκατομμύρια οχήματα μεταξύ 2006 και 2014 και κέρδισε το βραβείο AUTOBEST το 2007. Το νέο Corsa είναι επίσης ακρογωνιαίος λίθος της συνεχιζόμενες προϊοντικής επέλασης της Opel: μέχρι το 2018, η μάρκα θα λανσάρει 27 νέα αυτοκίνητα και 17 νέους κινητήρες.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...

Αυτό είναι το νέο Opel Frontera

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Opel Frontera, με το νέο μικρό B-SUV να παρουσιάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το νέο Frontera, ως διάδοχος του...

Το Kia EV9 παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς

Το Kia EV9 εκτός από φετινό γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς κατέκτησε και το βραβείο του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς όπως και τον τίτλο του...