Ένα άψογο MINI καταστρέφεται στο όνομα της ασφάλειας! [w/video]

Σχετικά άρθρα

gallery_nrm_1418428328-cbp_mini_pre-crush

Και η ψυχή μου κυριολεκτικά πονάει. Δες το! Κουκλάκι είναι. Κι όμως, η US Customs and Border Protection το κατέστρεψε δημόσια για παραδειγματισμό!

Αυτό το 2000 Mini Cooper, είναι –ήταν- 14 ετών. Που σημαίνει ότι εξαιτίας του νόμου που υπάρχει στις Η.Π.Α. που απαγορεύει την εισαγωγή αυτοκινήτων νεότερων των 25 ετών, ήταν παράνομο. Άρα, κατασχέθηκε και καταστράφηκε μπροστά στα μάτια δημοσιογράφων για να “τονιστούν τα standards ασφαλείας” των Η.Π.Α. όπως το θέτει το Associated Press.

-07729e0050775871

Αυτή η κατάσχεση και καταστροφή, είναι μέρος της “Operation Atlantic” που έχουν ξεκινήσει από κοινού η US Customs and Border Protection και οι συνάδελφοι της στην Αγγλία. Μέσα στο καλοκαίρι, έχουν κατασχεθεί και έχουν καταστραφεί 40 Land Rovers και ανάλογος αριθμός Minis στις Η.Π.Α. Φυσικά τα οχήματα ήταν παράνομα στην χώρα και ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται αλλά η πρακτική της καταστροφής τους έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από petrolheads που αναρωτιούνται γιατί υπάρχει αυτός ο νόμος.

gallery_nrm_1418429578-cbp_landrover_crush

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...