Δημοπρατείται μια υπερσπάνια Lamborghini Miura SV Jota

Σχετικά άρθρα

Lamborghini-Miura-SV-Jota-001

H Lamborghini κατασκεύασε 762 Miura, με το σχέδιο να βγήκε από τον διάσημο Ιταλικό οίκο Bertone. Από αυτές, το ιταλικό εργοστάσιο μόλις 7 προσέφερε στην πιο σκληροπυρηνική έκδοση, την Miura SVJ. Το αυτοκίνητο διέθετε αναβαθμισμένο V12 κινητήρα 4.0-λίτρων απόδοσης 440 ίππων, νέο bodykit και νέες αναρτήσεις, ενώ ζύγιζει 800 κιλά.

Lamborghini-Miura-SV-Jota-017

Εκτός από το αυτοκίνητο δοκιμών που καταστράφηκε στα χέρια του δοκιμαστή Bob Wallace, όλες οι υπόλοιπες αυθεντικές Miura SV Jota σώζονται μέχρι και σήμερα. Μία από αυτές, θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο RM Auctions στις 15 Ιανουαρίου με την τιμή που εκτιμάται να πωληθεί να κυμαίνεται από τα 1,6 έως τα 2,1 εκατ. ευρώ.

Lamborghini-Miura-SV-Jota-002

Έχει αριθμό σασί 4892, με τον τελευταίο ιδιοκτήτη Gary Bobileff, ειδικό σε ότι έχει να κάνει με τις Miura, να την βάφει στο συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό, ενώ μπορείς να την ακούσεις εδώ με οδηγό τον Valentino Balboni, ο οποίος μας έχει δώσει αποκλειστική συνέντευξη.

ΠηγήRM Auctions

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...