Η SsangYong παρουσίασε το Rexton facelift

Σχετικά άρθρα

2015 SsangYong Rexton 1

Η SsangYong αποκάλυψε το ανανεωμένο για το 2015 Rexton στη Ν. Κορέα. Το μοντέλο που εξακολουθεί να βασίζεται στην Mercedes M-Class, έχει υποστεί ορισμένες αισθητικές παρεμβάσεις ενώ αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, νέα είναι η γρίλια, τα HID φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας αλλά και οι ζάντες ελαφρού κράματος. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές περιορίζονται στα ανασχεδιασμένα φώτα. Όσον αφορά στο εσωτερικό από την άλλη, ο κατασκευαστής εγκατέστησε μία ανανεωμένη κεντρική κονσόλα, θερμαινόμενα/ψυχόμενα καθίσματα και LED φωτισμό.

2015 SsangYong Rexton 14

Μηχανικά, το facelifted αυτοκίνητο δεν διαφέρει από προηγούμενες εκδόσεις. Την ισχύ παρέχει είτε ένας δίλιτρος diesel, είτε ένας diesel 2.7 λίτρων, είτε ένας 3.2 λίτρων βενζινοκινητήρας. Αυτοί, συνδυάζονται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και προαιρετικά, με ένα 5-τάχυτο αυτόματο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

SsangYong Torres EVX

Την ηλεκτρική έκδοση του Torres αποκάλυψε σήμερα η SsangYong, η οποία στην έκθεση Seoul Mobility Show στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει συνολικά 16 πρωτότυπα...