Η Volkswagen πούλησε περισσότερα λουκάνικα παρά αυτοκίνητα το 2014

Σχετικά άρθρα

Volkswagen sausage

Η Volkswagen, για όσους δεν το γνωρίζουν, κατασκευάζει εκτός από αυτοκίνητα, κέτσαπ και λουκάνικα, με την εταιρία να ανακοινώνει πως το 2014 πούλησε περισσότερα λουκάνικα παρά αυτοκίνητα. Το 2014, η Volkswagen πούλησε 6,12 εκατ. αυτοκίνητα, αλλά οι πωλήσεις των λουκάνικων, παρουσίασαν αύξηση 10% σε σύγκριση με το 2013. Έτσι πούλησε 7,8 εκατ. λουκάνικα, με το best-seller λουκάνικο να είναι αυτό με κάρυ, που έκανε 6,4 εκατ. πωλήσεις!

Volkswagen sausages (1)

Η Γερμανική εταιρία κατασκευάζει λουκάνικα και κέτσαπ, όχι μόνο για εσωτερική χρήση εντός εργοστασίων από τους υπαλλήλους της, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, αφού πωλούνται τόσο στα supermarkets των εργοστασίων της Volkswagen, όσο και στα κανονικά supermarkets. Τα λουκάνικα είναι διαθέσιμα σε δύο μήκη (12,5 και 25 εκατοστών), με το δίκτυο εμπόρων στη Γερμανία να δίνει λουκάνικα ως δώρο στους πελάτες (αυτό δεν είναι αστείο), μαζί με ένα μπουκάλι κέτσαπ.

Volkswagen sausages (2)

Σε ότι αφορά την κέτσαπ. Πέρυσι η VW πούλησε 536.826 κιλά κέτσαπ. Ναι, περισσότερο από 500 τόννους κέτσαπ. Συνολικά υπάρχουν τριάντα εργαζόμενοι της VW που απασχολούνται με τη παραγωγή αλλαντικών, τα οποία βρίσκονται στην αγορά εδώ και 40 χρόνια.

Volkswagen sausages (3)

ΠηγήVolkswagen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr