Σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η Lotus και στοχεύει σε επιθετική εξέλιξη της Ε23

Σχετικά άρθρα

9K1ySfR

Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω στο χρόνο, για να θυμηθούμε δύσκολες καταστάσεις για την ομάδα της Lotus. Σχεδόν καθημερινές αναφορές, μιλούσαν για απλήρωτους προμηθευτές, μηχανικούς, αλλά και οδηγούς. Πλέον, ο επικεφαλής της ομάδας, Gerard Lopez, τονίζει πως η ζημία ελαττώθηκε σημαντικά, με καλύτερη διαχείριση και πιο πλούσιες προσφορές από τους χορηγούς της ομάδας.

Βασικοί χορηγοί ανέβασαν τις προσφορές τους. Είχαμε ένα εξαιρετικό υπόλοιπο στο τέλος του 2014, με έλλειμμα μόλις 1$ εκατομμύριο. Πρόκειται πιθανότατα για τα καλύτερα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα, ανάμεσα στις ιδιωτικές ομάδες του grid.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με την Saxo Bank και για το 2015, ενώ είναι σίγουρο πως στην οικονομική αυτή βελτίωση, σημαντικότατο ρόλο παίζει η χορηγία του Pastor Maldonado από την PDVSA.

Την Ε23 κινεί το power unit της Mercedes, με τον έτερο πιλότο της Lotus, Romain Grosjean, να δηλώνει χαρούμενος με την αίσθηση που του δίνει. Η περσινή χρονιά ήταν κάκιστη για την ομάδα, όμως, φέτος τα πράγματα δείχνουν πως θα είναι σαφώς καλύτερα και με την βελτίωση στον τομέα των οικονομικών, ο Lopez αποκαλύπτει πως έδωσε το ελεύθερο στον τεχνικό διευθυντή, Nick Chester, για επιθετική εξέλιξη του μονοθεσίου.

Στον τεχνικό διευθυντή μας έχει δοθεί εν λευκώ εντολή, ώστε να σχεδιάσει ένα επιθετικό πρόγραμμα εξέλιξης για το νέο μονοθέσιο.

Σήμερα ξεκίνησε και το δεύτερο χειμερινό τεστ, στην Βαρκελώνη, με την Lotus E23 να έχει ήδη προκαλέσει δυο κόκκινες σημαίες, εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα