Στους 64 οι νεκροί από τις προβληματικές μίζες της GM

Σχετικά άρθρα

gm headquarters

O Kenneth Feinberg, ο επικεφαλής του ειδικού ταμείου αποζημιώσεων της GM, που εξετάζει τις αιτήσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις για την υπόθεση των προβληματικών μιζών της, ανακοίνωσε πως μέχρι τα τέλη της περασμένης εβδομάδος, η GM έχει αναγνωρίσει 64 θανάτους και 108 σοβαρούς τραυματισμούς.

Η GM έχει δεχτεί 4.343 αιτήσεις, και απομένουν να ελεγχθούν ακόμη 1.571 αιτήσεις. Η GM εξακολουθεί να κρατά ως θετικό το γεγονός ότι καμία προσφορά αποζημίωσης δεν έχει απορριφθεί – κάτι που οι δικηγόροι αλλά και η ίδια η GM ελπίζουν ότι θα μειώσει δραστικά τις μηνύσεις. Πριν από τη δημιουργία του ταμείου, η GM είχε αναγνωρίζει 13 θανάτους και 54 ατυχήματα που σχετίζονταν με τις προβληματικές μίζες της. Η GM θα αποζημιώνει τουλάχιστον με 1 εκατ. δολάρια τους συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους, με το ποσό να αυξάνεται κατά $300.000 για σύζυγο-παιδί, με τους τραυματίες να αποζημιώνονται κατά περίσταση, αναλόγως τη σοβαρότητα του ατυχήματος, χωρίς η GM να έχει θέσει ανώτατο όριο για το ποσό που θα καταβάλει στις οικογένειες των θυμάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...