Η Maserati μειώνει την παραγωγή των Ghibli και Quattroporte

Σχετικά άρθρα

Maserati_Ghibli_001

Οι πωλήσεις της Maserati το 2014 μπορεί να σημείωσαν αύξηση της τάξης του 137% σε σύγκριση με το 2013 αλλά μάλλον το 2015 δεν έχει μπει καλά για την Ιταλική φίρμα.

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος του συνδικαλιστικού οργάνου CGIL:

Η Fiat είπε στους εργαζόμενους ότι στο εργοστάσιο στο Grugliasco θα δουλεύει για 3 από τις 4 εβδομάδες του μήνα, μέχρι τον Ιούλιο.

Το εργοστάσιο απασχολεί περίπου 2.800 εργαζόμενους και κατασκευάζει τις Ghibli και Quattroporte. Η FCA αρνήθηκε να σχολιάσει αλλά λογικά, η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί λόγο πανικού. Ο ίδιος ο Marchionne, είχε δηλώσει στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης:

Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αυξάνουμε τις πωλήσεις της Ghibli και της Quattroporte για πάντα. Πρέπει να “ηρεμήσουν” και αυτό συμβαίνει τώρα.

Άλλωστε, η FCA, είχε προβλέψει ότι η ζήτηση για τα μοντέλα της Maserati το 2015 θα παραμείνει σταθερή. Επομένως είναι περισσότερο υπόθεση σταθεροποίησης και λιγότερο πτώσης της ζήτησης. Δημιουργήθηκε το απόθεμα που έπρεπε να δημιουργηθεί και η παραγωγή μειώνεται για να μην “ξεφύγουν” τα αποθέματα των δύο μοντέλων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...