Η Hyundai λέει ότι το Santa Cruz είναι κοντά στη παραγωγή, αλλά δε θα είναι ένα παραδοσιακό pick-up

Σχετικά άρθρα

Hyundai Santa Cruz Crossover Truck Concept (1)

Η Hyundai μετά τη τεράστια απήχηση που είχε το πρωτότυπο pickup HCD-15 Santa Cruz Concept, που παρουσίασε η εταιρία στην έκθεση του Detroit στις αρχές του έτους σκέφτεται πολύ σοβαρά να το βγάλει στη παραγωγή.

Μιλώντας σε αυστραλιανό μέσο ο CEO της Hyundai Αμερικής, Dave Zuchowski, δήλωσε ότι το Santa Cruz (ή όπως αλλιώς ονομαστεί) είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την κορεάτικη φίρμα, καθώς η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου μπορεί να προσελκύσει νέο πελάτες, που ενδιαφέρονται για pick-ups. Αν τα πράγματα πάνε όπως τα υπολογίζουν, το Santa Cruz αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2017, αλλά δεν θα είναι ένα κλασικό και παραδοσιακό pickup φορτηγάκι.

Santa Cruz

Ο Zuchowski είπε ότι το Santa Cruz θα μπορεί να συνδυάζει την άνεση ενός crossover, με τη πρακτικότητα του χώρου φόρτωσης των pick-ups. Συνέχισε, διευκρινίζοντας ότι η ουσία του concept δεν ήταν το ωφέλιμο φορτίο, δεν ήταν η απόσταση από το έδαφος, δεν ήταν η ικανότητα ρυμούλκησης ή να βρίσκεται σε χώρο εργασίας και να έχει μεγάλες πέτρες στο πίσω μέρος, καθώς δεν είναι ένα pick-up φορτηγό.

Το μοντέλο παραγωγής θα ακολουθήσει την ίδια περίπου φιλοσοφία με το Subaru Brumby και Baja Crew Cab, και του Proton Jumbuck και Holden Crewman.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...