Επιστροφή στους V8 και 1.000 άλογα θέλει τώρα ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz V8 Engine

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» στις περσινές τεράστιες αλλαγές της Formula 1 ήταν και συνεχίζουν και είναι οι κινητήρες. Οι turbo V6, 1,6 λίτρων, δεν έχουν βρει θετική ανταπόκριση από τους οπαδούς, και ο Bernie Ecclestone είχε προτείνει στα τέλη του περασμένου έτους V10 ατμοσφαιρικούς κινητήρες, με τις ομάδες να είναι αρνητικές σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Το αφεντικό του αθλήματος έρχεται με νέα πρόταση και ρίχνει στο τραπέζι τώρα την επιστροφή στους ατμοσφαιρικούς V8 κινητήρες. Ωστόσο, κάνει λόγο για σημαντικές τροποποιήσεις, οι οποίες θ’ ανεβάσουν την απόδοση στα 1.000 άλογα.

Πρέπει να επιστρέψουμε σε κινητήρες που το κόστος τους ήταν πιο λογικό και θα πρέπει να το κάνουμε άμεσα. Πρέπει να έχουμε τους παλιούς V8 και να τους τροποποιήσουμε για να έχουμε δυνάμεις κοντά στα 1.000 άλογα. Ο κόσμος, το show και οι χορηγοί θέλουν να κάνουμε αυτή την επιστροφή.

Η Formula 1 δεν είναι μόνο τεχνολογία, αλλά και απόλαυση. Θα πρέπει να σκεφτούμε αυτούς που αγοράζουν εισιτήριο και θέλουν να δουν καλό θέαμα. Τα χρήματα κινούν τα πάντα: ο κόσμος πληρώνει τα εισιτήρια, οι διοργανωτές μετρητά, τα οποία μεταβιβάζονται στις ομάδες μαζί με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αλλά, οι τηλεθεατές και οι θεατές στην πίστα μειώνονται, κάτι που είναι πρόβλημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...