Vettel: Πιθανή η νίκη στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

GP BAHRAIN F1/2015

Η απειλή της Ferrari υπάρχει και στο Μπαχρέιν για τη Mercedes, με τον Nico Rosberg να παραδέχεται ότι η ομάδα του Maranello μπορεί να κάνει τη ζημιά και να διεκδικήσει τη δεύτερη της νίκη στη φετινή σεζόν, καθώς ο αγωνιστικός ρυθμός του ιταλικού μονοθεσίου είναι εξαιρετικός, χάρη στην υποδειγματική διαχείριση των ελαστικών, ιδιαίτερα σε αυξημένες θερμοκρασίες.

Ο Sebastian Vettel παραδέχεται πως η Mercedes είναι πιο γρήγορη, όμως ελπίζει πως η διαφορά τους θα μειωθεί ακόμα λίγο στο Σακχίρ, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο της νίκης.

Είναι πάντα πιθανή η νίκη. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε καλά μέσα στο μονοθέσιο και στη συνέχεια να έχουμε μια καλή βάση για να δουλέψουμε. Προφανώς, μέσα στη νύχτα, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Ο τελευταίος μου γύρος δεν ήταν τέλειος, αλλά δεν έχει σημασία τώρα.

Ξέρουμε ότι η Mercedes θα δυναμώσει τους κινητήρες της και είμαι σίγουρος πως συνεχίζει να είναι λίγο μπροστά. Όσο πιο κοντά τους μπορούμε να βρεθούμε, τόσο το καλύτερο. Θα πρέπει να είμαστε γρήγοροι δε όλες τις συνθήκες. Στην Κίνα, δεν έκανε ζέστη και δεν ήμασταν πολύ αργοί. Η Mercedes έχει δυνατό πακέτο και δεν μπορεί αυτό να εξαφανιστεί εύκολα. Θα είναι ήδη μια επιτυχία αν μπορέσουμε να τους πλησιάσουμε κι άλλο αυτό το Σαββατοκύριακο.

GP BAHRAIN F1/2015

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα στο FP2 ήταν η επαφή του Seb με τον Sergio Perez. Οι αγωνοδίκες δεν τιμώρησαν κανέναν από τους δύο, αλλά ακούσαμε στην ενδοεπικοινωνία να λέει τον Perez «γ@μ#μ€ν*». Ο 27χρονος δεν σχολιάζει τον χαρακτηρισμό αυτό και δηλώνει για το συμβάν:

Ήμουν πολύ βαθιά στη στροφή. Αυτός πάτησε την εμπρός αεροτομή μου και ήθελα να πάω και να δω τον Sergio, αλλά ήταν ακόμα μέσα στο μονοθέσιο. Είναι κρίμα που χάσαμε κάποιον χρόνο στην πίστα, αλλά σημασία έχει πως είχαμε μια καλή μέρα.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...