Σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων, που θα κάνει τη διαφορά, ετοιμάζει η Lotus για την Βαρκελώνη

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1, παραδοσιακά διεξάγεται στην πίστα της Καταλωνίας, στην Βαρκελώνη. Μια πίστα που οι ομάδες γνωρίζουν απέξω και ανακατωτά και μπορούν να καταλάβουν αν οι αναβαθμίσεις τους, που έρχονται μαζί με την επιστροφή στην Ευρώπη, σπρώχνουν τα μονοθέσια προς τον σωστό δρόμο. Έτσι και η Lotus θα έχει έτοιμο ένα σημαντικό αεροδυναμικό πακέτο αναβαθμίσεων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Nick Chester, να δηλώνει γι’ αυτό:

Θα είναι ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο, αφού πολλές ομάδες θα φέρουν αρκετές αναβαθμίσεις για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν και εμείς δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα αρκετά σημαντικό πακέτο, από την πλευρά της αεροδυναμικής.

Υπάρχει προσμονή για να δούμε τι θα φέρει ο καθένας. Όσον αφορά τις προσδοκίες μας, δεν υπάρχει κάτι για να πούμε ότι δεν θα έχουμε άλλον έναν δυνατό αγώνα στην Βαρκελώνη, ακριβώς όπως είχαμε στην Κίνα και στο Μπαχρέιν.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής της Lotus, Federico Gastaldi, θεωρεί πως τα κέρδη θα είναι τόσο σημαντικά, που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του ανταγωνισμού. Μάλιστα, η ομάδα χρησιμοποίησε την εβδομάδα που μας πέρασε την ημέρα γυρισμάτων που δικαιούται, συλλέγοντας στοιχεία στην πίστα του Brands Hatch.

Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε την Ε23 και τον τρόπο που την χρησιμοποιούμε. Υπάρχουν δυνατότητες για κάποια πράγματα που θα φέρουμε, τα οποία θα μπορούσαν να ανοίξουν κάποια μάτια στην Βαρκελώνη και στη συνέχεια στον επόμενο αγώνα, στο Μονακό. Είναι σωστό να πούμε ότι είναι όλοι απασχολημένοι στο Enstone.

Αυτή τη στιγμή, η Lotus βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με 12 βαθμούς, έχοντας βελτιωθεί αισθητά από την περσινή κάκιστη παρουσία της Ε22.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr