Η Chevrolet ετοιμάζει την Krypton Edition της Camaro

Σχετικά άρθρα

Chevrolet-Camaro-2016-Teasers-1-700x404

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει την βασική έκδοση, αλλά η μαγεία του Γραφείου Ευρεσιτεχνιών της Αμερικής αποκάλυψε ότι η Chevrolet, ετοιμάζει την Camaro Krypton.

Ok, τα γνωστά ισχύουν και εδώ: Το γεγονός ότι η εταιρία κατοχύρωσε αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιήσει. Όμως ξέρουμε ότι τον Μάρτιο του 2016 βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες το “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Δεν αποτελεί ιδιαίτερο άλμα λογικής να υποθέσουμε ότι ίσως να υπάρχει κάποια εμπλοκή της Chevrolet στην ταινία… κάποια συνεργασία… ή στην χειρότερη των περιπτώσεων, η Chevrolet θέλει να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα της ταινίας για να πουλήσει μερικά επιπλέον κομμάτια.

8735748821900395002

Ας μην προτρέχουμε όμως. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το όνομα “Camaro Krypton” κατοχυρώθηκε. Σε τι έκδοση θα χρησιμοποιηθεί και πότε, είναι μία άλλη υπόθεση.

ΠηγήGM Authority

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...